Menu
Slagharen main headlines

Praktische informatie – voor een bezoek aan het park

Voorzieningen
Bij de Parkinfo van Attractie- & Vakantiepark Slagharen kan geld worden gepind. De Parkinfo verhuurt tevens buggy’s (niet geschikt voor baby’s). Mensen die meegebrachte spullen willen opbergen, kunnen gebruik maken van bagageboxen. Hangsloten zijn verkrijgbaar bij de Parkinfo. Telefooncellen (munttoestellen) zijn in het attractiepark aanwezig. Tegenover de Sky Tower bevindt zich een EHBO-post.

Parkeren
Tegenover de ingang is een grote parkeerplaats voor zowel auto’s als touringcars.
Parkeren: € 7 per auto, incl. plattegrond. Touringcars kunnen gratis parkeren.

Veiligheid
Voor bepaalde attracties geldt een leeftijds- of lengtegrens. Deze limieten worden gehanteerd voor de veiligheid van onze bezoekers en zijn door een onafhankelijke instantie vastgesteld.Bij de ingang van iedere attractie staat de leeftijds- of lengtegrens aangegeven. In het attractiepark geldt een parkreglement.

Routebeschrijving
Huisadres t.b.v. navigatiesysteem:
Attractiepark, Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen.

Klik voor een volledige routebeschrijving vanaf uw vertrekpunt rechtstreeks naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen met het openbaar vervoer, de auto of een combinatie van beide in de vorm van een P+R routeplanner op de hier!

Let op uw snelheid!
Vanuit het westen en zuiden neemt u op de A28 tussen Zwolle en Meppel afslag 22: Nieuwleusen/Dedemsvaart, richting Attractie- & Vakantiepark Slagharen. LET OP UW SNELHEID: de politie controleert dagelijks! Vanuit het noordoosten, Twente en de Achterhoek rijdt u richting Hardenberg en volgt u de borden naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen.