Menu

Bent u op zoek naar een bestemming voor een gezellig dagje of avondje uit met de  personeelsvereniging, een motiverende kick-off, een bedrijfsfeest of een zakelijke bijeenkomst? Of bent u organisator van een grootschalig evenement en zoekt u een geschikte locatie met zalen, horeca-mogelijkheden en beeld- en geluidsapparatuur? U organiseert het allemaal in de sfeervolle zalen en in de inspirerende ambiance van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Creëer een onvergetelijke herinnering!

De speciale VIP zaal is uitermate geschikt voor zakelijke presentaties en vergaderarrangementen. Om uw bezoek aan Attractie- & Vakantiepark Slagharen tot een smaakvolle happening te maken, zijn er verschillende (thema-)restaurants waar overheerlijke lunches en buffetdiners worden geserveerd en gefeest kan worden tot maximaal 1500 personen! Kruip bijvoorbeeld in de huid van een cowboy, waan u voor even terug in de tijd van het Wilde Westen en geniet van een geheel verzorgd buffetdiner in onze saloon!

Voor grootschalige activiteiten beschikt het park over een evenemententerrein van 4 ha. Uiteraard kan dit alles op maat met diverse spectaculaire entertain­mentfaciliteiten worden aangevuld.

De bestemming voor:
Familiedagen
Bedrijfsfeesten of relatie-evenementen
Thema-arrangementen
Vergaderarrangementen, presentaties, workshops en trainingen
Events