Menu
Erop uit met collega's

Originele ideeën voor een Teamuitje of training

Bent u op zoek naar een origineel teamuitje, training of workshop? Wellicht dat het nu lastig is om een keuze te maken welk bedrijfsuitje u zou willen en wat de mogelijkheden zijn, maar ook nu zijn er meer mogelijkheden dan u wellicht denkt. Sterker nog, u kunt ook nog kiezen voor een unieke variant.

Kenmerken van onze bedrijfsuitjes

Bij de bedrijfsuitjes van TeamSpeling staan er een aantal kenmerken centraal. Het gaat enerzijds natuurlijk om humor en plezier, maar de bedrijfsuitjes moeten ook verdieping brengen en leerzaam zijn. Hier de kernwaarden op een rijtje.

  • Leuk, lachen, plezier en toch verdieping
  • Actieve teambuilding online of op je eigen locatie
  • Leuke bedrijfsshows opgevoerd tijdens jullie bedrijfsuitje
  • Zinvolle teamtrainingen
  • Bij een aanvraag ontvang je snel en makkelijk een vrijblijvende offerte

Het bedrijf TeamSpeling kan veel van haar uitjes en trainingen online aanbieden, waardoor ze ook in deze tijd veilig gegeven kunnen worden. Wanneer jullie toch voor een fysiek uitje willen gaan dan kan dat ook en komen zij gewoon op locatie.

De uitjes zorgen voor het leggen van verbindingen tussen de teamleden en ze versterken contacten bij collega’s die elkaar misschien nog niet zo goed kennen. Dit op een ontspannen manier, zodat het bijna vanzelf lijkt te gaan.

De naam TeamSpeling

De keuze voor de naam TeamSpeling is natuurlijk heel bewust. Zij wijken met hun activiteiten dus ook net een beetje af van de norm. Dit zorgt voor leuke en hilarische momenten tijdens het teamuitje, maar ook voor leerzame en onverwachte zaken.

TeamSpeling heeft vier sterke punten:

  • Speling. Met humor wijken zij een beetje af van de norm
  • Audio visuele effecten. Zowel online als offline een extra gave beleving
  • Geïmproviseerde liedjes en sketches voor en over de deelnemers
  • Ze doen niks zomaar. Programma’s zijn gefundeerd op relevante communicatietheorie

Voorbeelden van online programma’s

Zoals aangegeven kan het nog steeds een beetje lastig zijn om een uitje offline te organiseren. Natuurlijk zijn hier mogelijkheden voor en komt de tijd dat alles kan er zeker weer aan, maar voor nu zijn de online programma’s ook zeker een uitkomst.

Een aantal voorbeeld programma’s die TeamSpeling online kan bieden zijn: Veranderfitness online, Verandershow online en Teamevent online.

Voorbeelden van programma’s op locatie

Mocht je toch liever een offline programma op locatie willen dan is een echte aanrader Teamlachspiegel of de Teamimprovisatie. Neem een kijkje op de site om zelf te lezen wat de programma’s zijn en waarom deze bij jouw team passen.

De verandermethodiek humor wordt ingezet

TeamSpeling gaat niet uit van het bekende en voorspelbare, maar combineert humor, verandering en onvoorspelbaarheid in het uitje.

Zij geven graag een voorbeeld

Aanvang van zomaar een workshop. De gewoonte regeert. Zo hebben de deelnemers (bouwsteen 1, slachtoffers) onbewuste aannames hoe de zaal is ingedeeld.

Dan de verrassing (bouwsteen 2). De stoelen blijken in een ‘vreemde’ vorm te staan opgesteld. Ondertussen krijgt de achtergrondmuziek een vreemde wending.

Deelnemers moeten hard lachen (bouwsteen 3, emotie) terwijl men de stoelen toch weer plaatst zoals men gewend is.

Weer een verrassing (bouwsteen 4, een nieuw perspectief). De deelnemers krijgen een spiegel voorgehouden en herkennen het patroon op het werk.

Deze stappen worden tijdens een workshop van Teamspeling telkens weer doorlopen, en zijn altijd nog een succes gebleken.

Tijd voor een eigen uitje neem een kijkje bij TeamSpeling!