Menu
In de stad / Spel programma's

Wie is de Mol in Apeldoorn – Spannend Groepsuitje

Zelfs uw beste vriend is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren? Spannend groepsuitje van Stad Unique Apeldoorn!

Lukt het u om de mol te ontmaskeren?
Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te staan en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.

Het lijkt eenvoudig, niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een Mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie.

Pakt u de titel Grand Master?
Lukt het u als enige om deze persoon te ontmantelen dan gaat u er met de titel Grand Master vandoor. Of dit ook de winst voor uw team betekent is nog maar de vraag..Graaft u mee?

Spannend groepsuitje in Apeldoorn?