Menu
In de stad / Spel programma's

Groepsuitje in Amersfoort – beleef de Zoo Experience

Ervaar Dierenpark Amersfoort eens op een ‘unique’ manier! Een groepsuitje in Amersfoort dat u niet snel zult vergeten en een echte aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken. Beleef de Zoo Experience van Stad Unique Amersfoort.

In groepjes de dierentuin door op zoek naar de leukste plekjes

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld. Elke groep krijgt een mobiele telefoon waarmee foto’s gemaakt en verstuurd kunnen worden mee. U krijgt via deze nieuwste telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in de Dierenpark Amersfoort.

Maak de mooiste foto’s in de Zoo
Het doel van de Zoo Experience is dat u deze plekken vindt. Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek of het dier en vervolgens stuurt u deze via een zogenaamd MMS bericht terug. Zodra deze foto binnengekomen en juist is, ontvangt u weer een nieuwe opdracht.

U gaat te voet op zoek naar de plekjes. Soms moet u daar een bijzondere opdracht uitvoeren. Verder kunt u soms ook de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen.

Groepsuitje in Amersfoort
?