Menu
Nieuwsberichten

Feesten in Midden Nederland bij Hotel Houten: modern, luxueus, rustgevend

Hotel Houten is één van de nieuwste ontwikkelingen van Van der Valk Hotels en restaurants, centraal gelegen aan de A27 op een steenworp afstand van de stad Utrecht. Het meest opvallende en verrassende is de vorm van het gebouw, een toren van 60 meter hoogte, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe ideeën verwerkt met een luxueuze uitstraling. Zodra u de royale, moderne lobby hebt betreden, laat het gevoel van rust en luxe u niet meer los. Dit sfeervolle viersterren hotel is ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt. Dat merkt u aan de rustgevende kleuren, de ruime kamers en aan de multifunctionele zalen die vele zakelijke gasten optimaal faciliteren.


Bijzondere evenementen mogelijk bij Hotel Houten

Deze spraakmakende toren als de nieuwe locatie voor uw volgend bedrijfsevenement, productpresentaties, receptie dan wel jubileum. Een professioneel team is ingespeeld op al uw specifieke wensen. Culinaire verrassingen, correcte prijs/ kwaliteitsverhouding, de juiste uistraling, een hoog service niveau, een topact die de beentjes van de vloer krijgt? Niets is te gek en alles bespreekbaar.

Culinaire verwennerij

Of u nu kiest voor fingerfood om de zakenborrel te begeleiden of voor de originele creaties van de chef: bij Hotel Houten wordt met passie gekookt. Hun jonge en getalenteerde team presenteert regelmatig seizoensgebonden specialiteiten. Maar ook de ‘standaard’ menukaart biedt een royale keuze, variërend van klassieke vleesgerechten tot verfijnde visschotels, verfrissende salades en de ‘signature dish’: een ‘Surf & Turf’ van malse haasbiefstuk en een halve kreeft thermidor, geserveerd met een romige cognacsaus.

Laat ons een maatwerkvoorstel maken of maak gebruik van een kant en klaar feest dat zijn succes ruimschoots heeft bewezen.

Een voorbeeld van een bedrijfsfeest ter waarde van € 45,= per persoon vindt u hieronder toegelicht. Dit feest is inclusief:

– Ontvangst met koffie of thee en petit four

– Onbeperkt drankje uit Hollands assortiment

– 3 luxe amuse gerechtjes en een royale variëteit aan warme hapjes

– Etagère met diverse banketbakkers zoutjes, olijven, tapas en groentendips

– Rond de klok van 23:00 uur wordt een warm item geserveerd

– Ter afsluiting een kopje koffie.

– Prijs: € 45 p.p. op basis van minimaal 75 personen

Klik voor dit arrangement van Hotel Houten hier.