Menu
Nieuwsberichten

Teamwork daar draait het om! Gratis Zakelijk Uit magazine 3

Teamwork
De derde editie van het Zakelijk Uit Magazine van BusinessBookers is klaar! Ook dit keer heeft het volledige team zich weer voor de volle 100% ingezet om tot het mooie eindresultaat te komen. Teamwork daar draait het om. Niet alleen op de redactie van Zakelijk Uit, maar binnen iedere organisatie is teamwork vaak het sleutelwoord tot succes.

Positieve boost
Kan uw team na de koude winterdagen ook weer een positieve boost gebruiken om 2010 weer tot een succesvol jaar te maken? BusinessBookers heeft weer een groot aantal locaties en arrangementen geselecteerd die hier zeker aan bij zullen dragen.

Groen & verantwoord vergaderen
Zo vindt u in dit magazine de vertrouwde top 10’s op  het gebied van evenementen, feesten en vergaderingen, maar ook de nieuwste trends op congresgebied ontbreken niet. Tevens is er aandacht voor thema’s als groen en verantwoord vergaderen en komen ondernemers en partners aan het woord om u te informeren over hun ervaringen met BusinessBookers.

BusinessBookers voor u aan het ‘work’
Kortom weer een boordevol nummer met tips, trends en bijzondere suggesties die u zeker niet mag missen. Dus neemt u even rustig de tijd om dit nummer van A tot Z door te nemen. Mocht u dan niet hebben gevonden wat u zocht, geen enkel probleem, het team van BusinessBookers gaat voor u aan het ‘work’ om samen met u een programma op maat samen te stellen.

Zakelijk UIT Uitgave 3:Layout 1

Zakelijk Uit magazine