Menu
Nieuwsberichten

Schermclinic op Landgoed het Everloo

Met uw (management)team eens heel iets anders doen? Al eens een schermclinic overwogen? Bij Havezathe het Everloo in Rossum (Overijssel) kan dat onder begeleiding van een professionele scherminstructeur. Stap voor stap worden de elementen aangeleerd met als apotheose “het duel”.

U wordt ontvangen met koffie, thee en Twentse krentewegge bij Havezathe het Everloo in Rossum (Overijssel). Aansluitend gaat de schermclinic van start onder begeleiding van een professionele scherminstructeur.

Havezathe Everloo
Ervaar het Twentse landleven en Havezathe het Everloo in Rossum dankzij een bijzondere omgeving, een unieke locatie en eindeloze mogelijkheden. Laat u verleiden door de fraaie omgeving, de landelijke entourage en de smaakvolle cuisine. Dit arrangement is inclusief de organisatie, deskundige begeleiding, alle materialen. Bij ontvangst staat er uiteraard een lekker kopje koffie, thee met krentewegge voor u klaar. Er wordt afgesloten met een heerlijke barbecue op het landelijk gelegen terras of met een koud –en warm buffet in de Heerenkamer of de Deel van Het Everloo. Voor maar € 39,= per persoon heeft u een geweldig leuke afdelingstrip te pakken en bent u 4 uur heerlijk in de weer in de Twentse natuur.

Het volledige arrangement vindt u hier.