Menu
bedrijfsuitje met overnachting

Bedrijfsfeest in Gelderland – Top 3!

bedrijfsfeest

Een gezellig bedrijfsfeest in Gelderland organiseren voor uw team? Dan zijn deze feestarrangementen zeker iets voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij u een combinatie van activiteiten, lekker eten en eventueel een overnachting kunt maken.

Versla je collega’s tijdens het Curlen, Klimmen en Handboogschieten in Gelderland

Dit bedrijfsfeest in Gelderland is ingericht als een gezellige dag met veel verschillende activiteiten en een goed gevulde BBQ. De vele activiteiten zorgen ervoor dat er voor iedereen wel een passende activiteit is. Ook overnachten op deze locatie? Dat kan in de rustieke Finse chalets direct gelegen aan de prachtige bossen van de Veluwe.

2 daags feestarrangement op de Veluwe – Feesten samen met collega’s

Een feest met overnachting op een centraal gelegen plek in Hulshorst, vlak gelegen bij Harderwijk. Dit Feestarrangement biedt een gevuld avondprogramma met feest, pubquiz en diner. Wilt u extra activiteiten toevoegen aan de dagen, kan dit zeker. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meerdaags teamuitje op de Veluwe met Escaperoom, Bowlen en BBQ

Wenst u een heel feestweekend weg te gaan met uw collega’s, in knusse groepsaccommodaties of luxe hotelkamers? Dan is dit meerdaagse teamuitje in Voorthuizen echt iets voor u en uw gezelschap. Dit weekend zit vol lekker eten en activiteiten, zoals een escaperoom, bowlen. U kunt er daarnaast natuurlijk voor kiezen om de prachtige bosrijke omgeving te verkennen of nog meer activiteiten toe te voegen.

Wenst u ook zo’n gezellig bedrijfsfeest in Gelderland te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag mee naar uw wensen en alle mogelijkheden.

Bekijk ook deze site voor alle bedrijfsfeesten in Gelderland!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850