Menu
bedrijfsuitje met overnachting

Teambuildingsuitje met overnachtingen in Voorthuizen

Teambuildingsweekend Voorthuizen

Bent u opzoek naar een gezellig teamuitje op een centrale plek in Nederland? Dan is dit veelzijdige teambuildingsweekend in Voorthuizen echt iets voor u. Ervaar de unieke F1 Grand Prix racesimulatoren, neem het op tegen elkaar op de bowlingbaan & geniet na afloop van een geheel verzorgde BBQ! In de avond kunt u gezellig borrelen of kletsen in uw eigen accommodatie of hotelkamer. Geniet van een heerlijk ontbijt in de morgen en ervaar de gezelligheid samen met uw collega’s.

Teambuildingsweekend in Voorthuizen

Dit teambuildingsweekend zit vol verschillende activiteiten. U wordt ontvangen met een heerlijke 2-gangen lunch, waarnaar u start met het F1 racen in de racesimulator. Na deze uitdagende race geniet u gezamenlijk van een uitgebreide BBQ. Na de BBQ kan iedereen op eigen gelegenheid naar de hotelkamers of groepsaccommodatie, waar u de avond geheel zelf kan invullen. Op dag 2 geniet u van een heerlijk ontbijt waarnaar u op eigen gelegenheid de omgeving kunnen verkennen. De dag wordt afgesloten met een gezellig avondje bowlen waarbij u gezamenlijk gaat tafelgrillen. De volgende dag start u wederom met een goed ontbijt en kunnen daarna op eigen gelegenheid weer richting huis vertrekken.

Naast deze mogelijkheden biedt deze locatie nog veel meer activiteiten aan. Wij kijken graag met u mee om zo een passend programma voor u op te kunnen stellen.

Groepsaccommodatie of hotelkamers bij het bos

U kunt kiezen of u gebruik maakt van één of meerdere groepsaccommodaties of dat u verblijft in een luxe hotelkamer. De groepsaccommodaties zijn gezellig en stijlvol ingericht met o.a. een comfortabele bedden, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet en  douches. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een airco, minibar, Nespresso, waterkoker, badkamer met douche, wastafel en toilet en een deels afgesloten tuin mét luxe loungeset.

Komt u samen met uw collega’s een veelzijdige teambuildingsweekend beleven? Boek dan nu dit actieve Teamuitje met overnachtingen!