Menu
Vergaderen

Vergaderen aan het water in Friesland

De klassieke schepenhaven van Terherne Haven ligt midden in het dorp Terherne, op een kwartier rijden van Heerenveen en een uur rijden van Amsterdam. Het havenkwartier bestaat uit de havenkom met diverse klassieke schepen. Daaromheen liggen havenhuisjes en onze schepenhal. Binnen in de schepenhal liggen bijzondere schepen. Verder is hier onze receptie en een nautische bibliotheek.

Bij Terherne Haven kunt u terecht voor vergaderingen/ trainingen per dagdeel, dag of meerdaags. Voor meerdaagse vergaderingen kunt u uitstekend overnachten in de havenhuisjes. Wij hebben hotelaccommodatie voor 34 personen (1 persoon per kamer) tot 70 personen (2 personen per kamer).
Op de haven zijn 3 verschillende vergaderruimten: de Schipperskamer, de Joustrazaal en Wigle’s Atelier. In alle 3 de zalen/ruimtes kan er voor catering gezorgd worden. Denk hierbij aan koffie en thee met iets lekkers, een uitgebreide lunch en andere restauratieve faciliteiten.

Ter ontspanning is het mogelijk om met skûtsjes of valken te zeilen of samen met de schipper op zijn stoomsloep de omgeving te verkennen. Heerlijk om na de vergadering te genieten van de mooie meren van Friesland.

Vergaderen aan het water?