Menu
Erop uit met collega's

Unieke Strandlocatie in hartje Amsterdam

Voor een bijzonder bedrijfsevent, relatiedag, vergadering, borrel of personeelsfeest is deze strandlocatie in hartje Amsterdam absoluut uniek te noemen. Verschillende ruimtes brengen u in verschillende sferen!

In 2005 is er tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark een uniek stadsstrand met een oppervlakte van meer dan 2000 m2 gecreëerd. Sinds de opening heeft Strandzuid zich succesvol gevestigd in de Amsterdamse evenementen- en restaurantwereld doordat Strandzuid zich onderscheidt van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.

Kies Strandzuid als thuisbasis voor een fijne zomerse dag of als locatie voor een (zakelijke) borrel, diner, vergadering of exclusief evenement. Op Strandzuid worden u alle zorgen uit handen genomen, zodat u zich te gast zult voelen op uw eigen evenement!

Binnen Strandzuid vindt u verschillende locaties, allemaal met hun eigen unieke sfeer, karakter en faciliteiten. Centraal aan het water ligt het hoofdpaviljoen, onze grootste locatie met een flinke bar en compleet uitgeruste keuken.

Strandlocatie in Amsterdam?