Menu
Erop uit met collega's / Winteruitjes

Teambuilding in de sneeuw!

Ga samen de strijd aan! Kunt u niet wachten op de Olympische spelen ? Kunt u, net als SnowPlanet, geen genoeg krijgen van het Oranje-gevoel? Hebt u altijd gedroomd van een gouden medaille? Grijp uw kans en doe mee aan de SnowPlanet Winterse Spelen.

Hebt u altijd gedroomd van een gouden medaille? Grijp uw kans en doe mee aan de SnowPlanet Winterse Spelen. De Winterse Spelen is een combinatie van spectaculaire, ludieke spelen en winterse gezelligheid. Denk aan iglo bouwen, lederhosen lopen, spijkerslaan, skibroek hangen, bierpul schuiven en stistok darten.

Het wordt een actieve en afwisselende dag waar teambuilding en gezelligheid centraal staan. Door de diversiteit kan iedereen mee doen, ongeacht leeftijd en conditie. Winnen kan door de ultieme combinatie van slim spel, creativiteit en inspanning. Uw groep wordt verdeeld in teams van zes tot tien personen. Het team met de meeste punten wordt gepast gehuldigd en gaat naar huis met een gouden medaille!

Uiteraard goed te combineren met een barbecuediner op ons dakterras of een diner in één van onze restaurants of feestzalen. Of combineer deze teambuildingsactiviteit met een vergaderarrangement, voor een leuke afsluiting van een vergadering of brainstorm.

Teambuilding in de sneeuw?