Menu
Driving events

Stoer vrijgezellenweekend – Racen in de Eifel

Twee dagen intens autorijden op uitdagende wegen in de Eifel. Verblijven in een prachtig kasteel, genieten van lekker eten en mooie wijnen. En onder begeleiding van ervaren instructeurs de roemruchte Nordschleife leren kennen.

Zoekt u een spannend, stoer, verrassend en spectaculair uitje voor een vrijgezellenweekend? Dan zit u hier goed! Slapen in een kasteel op 500 meter hoogte in de Eifel en 1 dag racen op de Nurburgring.

Racen op de Nurburgring
De droom van elke man: Racen op de Nurburgring in een Alfa, Lotus, BMW of Porsche. De lengte van dit F1-circuit is ruim 8 kilometer lang, kortom urenlang raceplezier!
Vanuit de hele locatie heeft u een weergaloos uitzicht!

Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht zult u zich verbazen als u bij de groepsaccommodatie aankomt, want dit prachtige kasteel ligt schitterend!

Locatie
De accommodatie omvat een perceel van 1.4 ha gelegen op 500 meter hoogte; een groot stuk bos, binnenplaats (parkeergelegenheid), terrassenen diverse bebouwingen staan tot uw beschikking! Dit alles omsloten doorprachtige poorten en monumentale ruïnes. In het kasteel zijn 5 luxe appartementen met een eigen douche en toilet. Een van deze appartementen beschikt ook over een kleine keuken en een dakterras.

Alle appartementen bestaan uit een woonkamer, twee slaapkamers (1 x 2 en 2 x 1) en een slaapbank. Elk appartement is uniek en combineert comfort met het robuuste karakter van het kasteel! Bij mooi weer is het genieten op het zonneterras en tussen de ruines en oude muurtjes is altijd een windvrij plekje te vinden. Burg Kerpen is bij uitstek geschikt voor een romantisch weekendje weg!

Vrijgezellenweekend in de Eifel?