Menu
Erop uit met collega's

Stadsbeleving.nl – Ontdek Arnhem

Binnen het netwerk van BUSINESSBOOKERS bieden we tal van bedrijfsuitjes aan in de grotere en kleinere steden van Nederland. Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is in de verschillende steden hebben wij ook dit kwartaal weer een bedrijf uitgenodigd om een bedrijfsuitje in de stad te gaan beleven. Dit keer hebben wij gekozen voor de Gelderse hoofdstad Arnhem. Bekend door haar rijke historie, gezellige winkelstraten en bruisende uitgaansleven.

The Hunt of Mister Unique
Op donderdag 14 oktober gingen de medewerkens van BNK ICT op weg naar Arnhem voor de dag die BUSINESSBOOKERS voor hen gepland had. Om 11 uur werden wij verwacht in het centrum van Arnhem voor The Hunt of Mister Unique. Onze groep werd bij aankomst ingedeeld in 4 verschillende teams en wij moesten zo

mogelijk Mister Unique vinden. Aan de hand van allerlei teamopdrachten kregen wij steeds meer aanwijzingen waardoor we stap voor stap dichter bij Mister Unique kwamen. Ondanks het feit dat veel van mijn collega’s uit de buurt van Arnhem komen ontdekte we tijdens de hunt toch allerlei wetenswaardigheiden en bezienswaardigheden waar ook zij niet bekend mee waren. Leuk om op deze manier de stad te herontdekken. Na ongeveer 3 uur hadden we Mister Unique te pakken. Waar we hem ontdekt hebben houden we geheim voor de mensen die zelf dit uitje ook willen gaan beleven.

Wilt u meer informatie over dit spannende uitje? Klik dan hier!

High Tea
Na deze speurtocht werden we rond 14:30 uur ontvangen bij de 5th Avenue in Arnhem. Deze locatie bevindt zich midden op de Korenmarkt. Toen we binnenkwamen plofte we allemaal neer op de heerlijke Chesterfields. Even bijkomen van de inspannende tocht door de stad. Onder het genot van een High Tea hebben we nog even de strategiëen besproken van de verschillende teams. Leuk om te horen hoe iedereen dat toch op een andere manier aanpakt. Je merkt dan ook gelijk dat er binnen de groep allemaal verschillende types zijn.

Klik hier voor meer informatie over de High Tea!

DJ Workshop
Na de High Tea was het tijd voor onze DJ workshop. De DJ gaf eerst uitleg over de apparatuur, hoe kun je de muziek nu het beste door elkaar mixen en welke muziekstijlen zijn er allemaal. Na de uitleg mocht iedereen onder begeleiding even zelf de knoppen bedienen. De rest van de collega’s konden ondertussen genieten van een drankje en natuurlijk swingen op de dansvloer op de door ons gemixte klanken. Erg leuk om te doen, maar het moet je wel in het bloed zitten volgens mij.

Klik hier voor meer informatie over de high tea en de DJ Workshop!

Aan het einde van de avond hebben we nog even een rondje gemaakt over de Korenmarkt langs de verschillende kroegjes. Om 24:00 uur besloten we om een taxi te nemen naar ons hotel. BUSINESSBOOKERS had namelijk ook een overnachting geregeld bij Golden Tulip Arnhem – Velp. We hadden allemaal een eigen kamer in dit hotel. Na een ontspannende overnachting stond er een heerlijk ontbijtbuffet voor ons klaar. We willen BUSINESSBOOKERS graag bedanken voor een gezellig bedrijfsuitje in Arnhem. Erg leuk om de stad te herontdekken.

Kijk voor meer informatie op Stadsbeleving.nl of bel voor gratis advies naar 0800-7807807