Menu
Vergaderen

Nieuw Centraal gelegen vergaderlocatie in Houten

Een succesvolle zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Goed bereikbaar, centraal gelegen, voldoende parkeergelegenheid, overnachtingsmogelijkheden, schitterende zalen. Kortom: een topper onder de vergaderlocaties in midden Nederland!

Bij dit 8-uurs Vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Diverse zoete lekkernijen en verfrissende smoothies in onze koffiecorners
  • Onbeperkt koffie, thee en frisdranken
  • Mineraalwater, vergadermints, pen en blocnote
  • Flip-over met stiften
  • In de zaal van 36m2 hangt een 40” plasmascherm in de zaal van 60 m2 een 80” plasmascherm
  • Luxe lunchbuffet

Multifunctionele zalen allen sfeervol ingericht
De multifunctionele zalen zijn allen sfeervol ingericht en kunnen in diverse opstellingen worden opgesteld. Ze bieden toegang tot een wereld van bedieningsgemak. Inclusief klimaatbeheersing en de optie om de lichtintensiteit in te stellen. U profiteert ook van ruime parkeergelegenheid en ondersteuning door enthousiaste professionals. Vergaderen in combinatie met een overnachting? Informeer naar de mogelijkheden!

HOtel houten

Luxe en centraal gelegen vergaderlocatie
Dit hotel in Houten is centraal gelegen aan de A27 op steenworp afstand van de stad Utrecht en de Jaarbeurs Utrecht. U bent als gast van harte welkom om te gaan genieten van hetgeen wij u allemaal in dit luxe 4-sterren hotel kunnen bieden. Het meest opvallende en verrassende is de vorm van het gebouw, een toren van 60 meter hoogte, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe idee├źn verwerkt met een luxueuze uitstraling.

8 uurs vergaderarrangement met lunch – optioneel 3-gangen Diner
Te midden van onze vergaderzalen vindt u de slagvaardige afdeling Banquet Sales, onze salesmedewerkers die het hele organisatietraject voor u hebben verzorgd staan u ook tijdens uw evenement persoonlijk te woord. Bij vragen kan er snel geschakeld worden en u kunt zich focussen op een succesvolle dag! Dus of het nu gaat om productpresentaties, seminars, overnameonderhandelingen of om een intensieve board meeting: wij staan aan de basis van uw zakelijk succes.

Klik hier en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl