Menu
Erop uit met collega's

New Kids On The Gracht – Theater en Dinershow in Amsterdam

De gloednieuwe show met een compleet nieuwe cast. Vers overgevlogen uit Amerika geven zij een nieuwe kijk op het leven in de stad. Voor een fantastisch avondje uit in Amsterdam komt u deze nieuw show zien!

Nieuwe show – Neuwe Scenes, Liedjes en Vlijmscherpe improvisaties
New Kids on The Gracht zit boordevol nieuwe scenes, liedjes en vlijmscherpe improvisaties op basis van suggesties vanuit het publiek.

De show geeft een hilarische draai aan de trends van vandaag de dag: emojis, stress management en onze “sharing economy”. Natuurlijk is er zoals altijd aandacht voor de internationale politiek, er is geen show van Boom Chicago die niet up to date is. En tenslotte: hoe ga je om met veranderingen en uiteraard wordt ook de liefde niet vermeden.

De show bevat de lachsalvo’s en het snelle reactievermogen dat het publiek inmiddels verwacht van onze populaire comedians.

“Het was geweldig !!!! We wisten van te voren niet wat we zouden kunnen verwachten, maar het is zeker een volgend bezoek waard !!!!!” Aldus L. Klok

Benieuwd naar deze Theater en Dinershow in Amsterdam? Klik hier en bekijk het 2 en 3 gangen diner. Liever een ander bedrijfsuitje in Amsterdam, bekijk hier het totaalaanbod van bedrijfsuitjes in Amsterdam.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl