Menu
Vergaderen

Meerdaags vergaderarrangement in de Brabantse Peel

vergaderen in brabant

Op zoek naar een vergaderlocatie in Brabant met veel verschillende vergadermogelijkheden? Dan is dit 32 uurs vergaderarrangement in de Brabantse Peel zeker iets voor u. De locatie is nabij de grote stad Eindhoven, met Nationaal Park de Groote Peel op wandel- en fietsafstand is dit hotel een perfecte uitvalsbasis voor u, de zakelijke gast. Bij dit 32-uursvergaderarrangement bent u de hele dag voorzien van koffie en thee, alle zaalbenodigdheden, een keuze lunch, een overnachting en natuurlijk een uitgebreid ontbijtbuffet.

vergaderarrangement Brabantse Peel

Authentieke vergaderzalen

Deze locatie beschikt over 6 zalen die stijlvol zijn ingericht, elk met een eigen en authentieke ambiance. Afhankelijk van de inrichting varieert de capaciteit van 8 tot 500 personen. Zo is de zaal de Vosselen voorzien van een bar en leent zich daarom perfect voor bedrijfsfeesten, conferenties, partijen en grotere recepties. Wenst u met een kleiner gezelschap te vergaderen dan is de zaal de voordeldonk zeker iets voor u. Deze zaal is zo ingericht dat u genoeg ruimte heeft voor uw benodigdheden, maar het ook knus aanvoelt.

vergaderarrangement Brabantse Peel

Overnachten in luxe

Door een recente renovatie zijn de hotelkamers ruim en modern maar ook warm en gezellig ingericht. Alle hotelkamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, gratis wifi, koffie- theevoorzieningen, plus een haardroger in een eigen luxe badkamer. Naast deze voorzieningen in de hotelkamer, beschikt het hotel ook over een fitnessruimte, binnenzwembad en wellness-faciliteiten. De ideale omstandigheden en faciliteiten om na een dag vol vergaderen tot rust te komen op uw eigen hotelkamer.

Wenst u een keer luxe te vergaderen op een Landgoed? Bekijk dan ook dit arrangement op een Brabants landgoed!

Meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van dit 32 uurs vergaderarrangement in de Brabantse Peel? Neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850