Menu
Nieuwsberichten

LetsMeet.nl: Workshop ‘Moderne Etiquette’ in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

rondleidingDonderdag 20 mei vond het tweede LetsMeet secretaresse Event plaats. De events van LetsMeet.nl zijn bedoeld als netwerkbijeenkomsten voor secretaresses. Ze worden georganiseerd in samenwerking met partners van BusinessBookers. Dit tweede event vond plaats in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. De aanwezigen konden kennis maken met de vele mogelijkheden die dit park in Overijssel te bieden heeft.

De dag begon als goed, want de zon scheen volop. Zowiezo krijg je vanzelf een lach op je gezicht wanneer je een attractiepark binnenloopt. De dames werden ontvangen met een lekkere welkomstcocktail die ze op het terras bij restaurant Cartwright opdronken. Daar konden ze ook kennis maken met elkaar, terwijl ze genoten van lekkere hapjes.
RondleidingEvents voor groepen tot 1.500 personen!
Daarna was het tijd voor een rondleiding door het park. De secretaresses konden met eigen ogen alle zalen en restaurants bekijken. Deze zijn geschikt voor presentaties, bedrijfsfeesten, persooneelsfeesten, trainingen en congressen. Voor zowel grote als kleine feesten. Er kunnen events georganiseerd worden voor groepen tot maar liefst 1500 personen! Erg leuk om deze in het echt te zien. Je krijgt direct zin in een feestje!

Workshop ‘moderne etiquette’
Na de rondleiding was het tijd voor een verkoelend drankje en startte de workshop ‘moderne etiquette’ – anno 2010. Deze werd verzorgd door Sonja Tielenburg van Adat Image Consultancy. Het was een leuke interactieve workshop waarbij van alles werd verteld over de eerste indruk. De eerste indruk van iemand wordt al in een halve minuut gevormd! Maar waaruit bestaat de eerste indruk? Hoe geef je een goede kennismakingshand? Moet je gaan staan of blijven zitten? Wie zegt het eerst zijn of haar naam? Dingen waar je waarschijnlijk workshop moderne etiquetteniet zomaar even bij stilstaat, maar erg handig om te weten hoe het hoort. Ook werd er aandacht besteed aan wat bepaalde kleuren met je doen. Bepaalde kleuren zorgen voor afstand, andere kleuren stralen warmte, vrolijkheid en gezelligheid uit. Verder werden er nog veel meer handige tips gegeven.

Borrel met Oosterse hapjes
De dag werd afgesloten met een borrel met lekkere Oosterse hapjes. Hier hadden de dames de tijd gezellig na te kletsen over de dag en met elkaar te netwerken. Voordat ze naar huis gingen kregen ze ook nog een leuke goodiebag mee vol me leuke gadgets. 

Kom ook naar een event van LetsMeet!
Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij een event van LetsMeet.nl? Als je in het bezit bent van een PaCard kun je er gratis bij zijn. De PaCard is naast je toegangsbewijs ook een secretaresse voordeelkaart. Klik om hem GRATIS aan te vragen & voor meer informatie.

oosterse hapjesSlagharen: Bekend als attractiepark, ook ideaal voor 1001 zakelijke evenementen
Tussen Zwolle en Emmen ligt een zakelijke accommodatie die je aangenaam verrast: Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Een locatie die je medewerkers direct het idee geeft dat vandaag een bijzondere dag gaat worden – of het nu om een bijeenkomst met een zakelijk accent of een personeelsfeest gaat. Bekend als attractiepark, maar ook ideaal geschikt voor 1001 zakelijke evenementen. Meetings, seminars, congressen en andere bijeenkomsten krijgen in Slagharen een vliegende start. Klik hier voor alle mogelijkheden bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Was je aanwezig bij dit event? Word dan lid van de groep!