Menu
Nieuwsberichten

Kickoff LetsMeet Secretaresse bijeenkomsten

Donderdag 29 april 2010 vond het eerste LetsMeet Secretaresse Eventplaats.  De eerste in een reeks van meerdere Secretaresse Events dieBusinessBookers organiseert in samenwerking met verschillende partners.

eerste pa cadHet eerste event werd georganiseerd in samenwerking met Hampshire Hotel Bon ‘Aparte in Lochem. Er stond een leuk en afwisselend programma op de planning, gevuld met leerzame maar ook leuke activiteiten.  De aanwezigen mochten als eerste hun persoonlijke PaCardin ontvangst nemen. Dit is een voordeelkaart voor secretaresses die men nodig heeft om gratis toegang te krijgen tot de LetsMeet.nl events. Verder geeft de kaart korting op hotels, dagjes uit, vakanties, ballonvaarten en nog veel meer.

Mini-Workshops
De dames kregen een mini-seminar ‘Hoe organiseer ik een succesvol evenement?’ waarbij handige tips werden gegeven voor bij het voorbereiden van een event. Daarna werd de groep opgesplitst en kregen de dames om de beurt een workshop styling, waarbij iedereen persoonlijk advies kreeg over de kleuren die het best staan en welke kleding ieders figuur het best laat uitkomen.

GPS-tocht & streekproducten
Er volgde een GPS-kenningsmakingstocht en voor de teambuilding stond er een leuk spel klaar, waarbij blokken op elkaar moesten worden gestapeld. Deze stapel was erg hoog, maar mocht niet vallen! Daarna volgde er een workshop tapas maken met streekproducten waarbij uiteraard ook geproefd mocht worden. Bovendien weten alle aanwezigen nu hoe je asperges moet schillen, want dan heeft de kok van het hotel ze geleerd.

IMG_1228Hapje & drankje in de zon
De dag werd afgesloten met een wijnproeverij en een buffet met lekkere streekproducten. Het weer was ontzettend mooi, dus deze konden buiten worden opgegeten. Aan het einde van de dag kreeg iedereen een leuke goodiebag mee naar huis gevuld met diverse leuke producten en informatie over de partners die de dag mede mogelijk hadden gemaakt. Met een glimlach gingen de dames naar huis. De meesten gaven aan ook graag weer bij de volgende events aanwezig te willen zijn. Een geslaagd event dus!

Volgende LetsMeet Events
Op dit moment staan er ook nog 6 andere LetsMeet events op de planning voor dit jaar. Deze netwerkbijeenkomsten worden iedere keer met andere activiteiten gecombineerd, bijvoorbeeld zeilen, quad rijden, een ‘Wie is de mol?’ spel of een dagje pretpark. De agenda staat op www.LetsMeet.nl. Secretaresses die hierbij aanwezig willen zijn kunnen gratis member worden van de PA.NL community. Vervolgens kunnen ze de PaCard aanvragen en zich inschrijven voor deze bijeenkomsten.