Menu
Vergaderen

Inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam

Vergaderlocatie Amsterdam

Op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Deze locatie gelegen aan de NDSM Werf in Amsterdam Noord en biedt een geweldig uitzicht over de bruisende werf en inspireerde ruimtes met veel street art en graffiti kunst. Deze veelzijdige en goed bereikbare locatie in Amsterdam is de vergaderlocatie voor een dag inspirerende vergaderen. Ook een dag willen vergaderen op deze stoere vergaderlocatie met street art en graffiti? Laat u dan inspireren op deze unieke plek!

8 uur vergaderarrangement in in unieke museum locatie

Vergaderruimte in industriële stijl

Deze locatie heeft de de ideale ruimte om te vergaderen, presentaties en lezingen te houden. U kunt genieten van het adembenemende uitzicht, waarbij tegelijkertijd de benodigde hoeveelheid privacy ook zeker aanwezig is. Zo wordt u geïnspireerd en tegelijkertijd kunt u zich focussen op uw werkzaamheden. De ruimte is geheel naar wens in te delen, zodat u de ideale opstelling heeft voor uw gelegenheid. Daarnaast beschikt de locatie over een interactief presentatiescherm met daarbij een koffiebar in de ruimte waar onbeperkt gebruikgemaakt van kan worden.

Street art en Graffiti museum en ligging

De locatie is gehuisvest  in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf in Amsterdam.  Door deze centrale ligging is de locatie goed bereikbaar voor zowel auto’s als met het openbaarvervoer. Naast de uiterst geschikte ruimte om te vergaderen, beschikt deze locatie ook over een uniek Street art en Graffiti museum. De kunstwerken zijn speciaal voor dit museum gemaakt, en laten u dus op een vernieuwde en verfrissende manier inspireren tijdens uw vergadersessie.

Uiteraard is een bezoek aan het museum altijd inbegrepen voor alle deelnemers.

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie waar u inspirerend kunt vergaderen? Boek dan nu dit inspirerende vergaderarrangement in Amsterdam!

Nog meer inspirerende locaties bekijken? Neemt u hier een kijkje op onze website!