Menu
slagharen midden headlines

Gezellig vriendinnenuitje

Is het weer tijd voor het jaarlijkste vriendinnenuitje? Of heeft u gewoon zin een leuke dag te beleven met uw vriendinnen? Even er lekker tussenuit zonder uw partners. Dan heeft u alle tijd om gezellig bij te kletsen en de vriendschap te vieren.

Overdag hoeft u zich niet te vervelen in het attractiepark. Bovendien geniet u van de vele shows en theaters; Main Street Music and Dance Show – een sprankelende mini musical of een 4D Filmavontuur Haunted House – Attractie- & Vakantiepark Slagharen is de enige plek in Nederland waar u dit spannende 4-dimentionale film Haunted House kunt beleven. Verder leert u er dansen als een echte cowboy of cowgirl of geniet u van een prachtige show van het Waterorgel, waarbij u ontdekt dat water echt kan dansen!

Gezonde lunch
Tussendoor geniet u van een lekkere kop koffie of een lekkere en gezonde lunch. Voor vers belegde broodjes, vers fruit, lunchgerechten en complete maaltijden waaronder diverse kipspecialiteiten kunt u terecht in Mountain Lodge. Of kom even lekker tot rust onder het genot van een kopje koffie met gebak op het unieke dakterras van deze horecagelegenheid.

’s Avonds geniet u in één van de restaurants naar keuze. Waant u zich direct in het warme Mexico en geniet in het nieuwe kleurrijke Cartwright Family Restaurant van diverse traditionele Mexicaanse gerechten. Ook bent u hier aan het juiste adres voor “gewone” gerechten en overheerlijke vegetarische gerechten.

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen kunt u lekker en gezond eten. Let op ons eigen “Kies Bewust” logo in onze diverse horecagelegenheden. Eten als een cowboy of cowgirl in een echte Saloon of een Amerikaans Dinner House en ijscoupe of Brusselse wafel als toetje? Het kan allemaal. Of gewoon trek in een tussendoortje? Voor de smakelijke snelle trek kunt u terecht voor o.a. een puntzak Vlaamse frieten bij Blacksmith’s of verscheidene snackgerechten bij County Court.

Ontdek hier de leukste vriendinnenuitjes!