Category

Driving events

Category

Oude tijden herleven in de karakteristieke ‘lelijke eend’. Uw gasten zullen versteld staan en verrast zijn. De eenden staan te popelen om te vertrekken. Heerlijk een dagje toeren met z’n allen!

Rijden met de wind door uw haren, want van alle eenden kan het dakje open! Wij komen met één of twee trailers naar uw locatie. De eendjes worden op tijd gelost en bij mooi weer worden de dakjes open gerold. In de eend ligt een routekit met wat drinken, snoep en een chocoladebar. Indien besproken ligt de te rijden route of GPS ook al klaar.

Toeren met eenden

Varend door de indrukwekkende Rotterdamse haven, genietend van goed gezelschap, de adembenemende skyline van Rotterdam en lekkere hapjes en drankjes! Een ware belevenis.

Rotterdam net even anders. Beleef Rotterdam samen met uw collega’s, relaties of vrienden vanaf het water. Een unieke belevenis waar iedereen nog lang over zal napraten.
Wij nemen u mee in één van onze Tenders voor een geheel verzorgde borrelvaart door Rotterdam. Tijdens de rondvaart kunt u niet alleen genieten van de adembenemende skyline van Rotterdam, maar ook van heerlijke hapjes en drankjes. Wij varen u langs iconen als onder andere de Erasmusbrug, Willemsbrug, Euromast, het Witte Huis en het SS Rotterdam, terwijl u samen met uw gezelschap geniet van de culinaire lekkernijen in een ontspannen en intieme sfeer.

Culinaire rondvaart door Rotterdam

Een ware belevenis om met collega’s te ondernemen in een prachtig groen landschap van de Gelderse Achterhoek. Ontdek deze streek in een heus Kever legioen!

U wordt allereerst hartelijk ontvangen bij Hampshire Hotel -‘t Hof van Gelre en na een kopje koffie komen de bekende Volkswagen Kevers al puffend tot leven. Vergeet niet om een groepsfoto te maken voor op kantoor, want dit wordt een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden!

De Klassieke Keverrally is een schitterende toertocht door de Achterhoek, langs fraaie kastelen en door het Gelderse coulisselandschap. Met zijn drieën of vieren rijdt u samen in een nostalgische Kever over landelijke weggetjes, pakt u onderweg een gezellig terrasje en beschikt elke Kever natuurlijk over een hapje en drankje aan boord.

Keverrally?

Race over het strand met een blokart, de driewieler met het grote zeil. Voel de wind door je haren, ervaar de snelheid en geniet van deze avontuurlijke sport!

Een avontuurlijk stranduitje, een uitdaging voor iedereen. Ga je voor de snelheid of voor de kunsten op 2 wielen? Doe mee met deze aanbieding voor het strandzeilen.
Het blokarten als groepsuitje is voor groepen van minimaal 10 personen.

AANBIEDING Blokarten – Strandzeilen in IJmuiden