Category

Actief & adventure

Category

Wintergevoel met het team

Beste lezer ik wil u vandaag meenemen in de wereld van bedrijfsuitjes in Winterberg

De leukste bedrijfsuitjes in Winterberg

 1. Weekendje skien – bedrijfs uitje in Sauerland
 2. Weekendje Winterberg voor groepen
 3. Dagtocht naar de sneeuw in Sauerland
 4. Wintersport dagarrangement – personeelsfeest in Winterberg
 5. bedrijfsuitje winterberg ? volledig verzorgd bedrijfsfeest – Wintersport in Winterberg

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Zakelijk.nl

Een goede werkgever heeft het beste met zijn werknemers voor. En daar hoort op zijn tijd een gezellig personeelsuitje bij. Een sportieve activiteit, kookworkshop, moorddiner, of Wie is de mol? Een personeelsuitje plannen is soms een ware uitdaging, want zoveel mensen, zoveel wensen om rekening mee te houden. Op een site als wegmetdebaas.nl kun je genoeg activiteiten vinden die leuk zijn om in teamverband te doen. Maar wat zijn de belangrijkste redenen om een personeelsuitje te organiseren? Hieronder de top 5 redenen.

 1. Personeelsuitje = gezelligheid
  Een van de belangrijkste redenen voor het organiseren van een personeelsfeest is de gezelligheid natuurlijk. Even weg uit het ‘saaie’ kantoor/werkplek en met z’n allen eropuit. Een personeelsuitje is de beste manier om elkaar op een hele andere, nieuwe manier te leren kennen. Het zijn dit soort uitjes waar je dagen later bij het koffiezetapparaat nog over doorpraat. En hele geslaagde uitjes blijven je jaren later ook nog bij en zijn voer voor een leuk gesprek.
 2. Teambuilding
  Naast dat het vaak gezellig is, vindt de werkgever een personeelsuitje ook een goede manier om teambuilding te versterken. Aangezien de meesten van ons een groot gedeelte van de tijd op het werk doorbrengen, is een goede sfeer en dus goede samenwerking extreem belangrijk. Niet alleen tussen de medewerkers, maar ook tussen het management en de medewerkers. Een personeelsuitje draagt dus absoluut bij aan het ‘bouwen’ van een gezellige sfeer.
 3. Personeelsuitjes bieden nieuwe inzichten
  Vrijwel iedereen herkent het: de eindeloze vergaderingen en brainstormsessies over een bepaald onderwerp, maar uiteindelijk komen jullie er als team maar niet uit. Soms helpt het om uit de vertrouwde omgeving te stappen en iets anders te doen. Op deze manier kom je als team tot nieuwe inzichten en ideeën die je kunt toepassen in je dagelijkse werk.
 4. Waardering tonen voor je werknemers
  Door het organiseren van een personeelsuitje laat je als werkgever ook zien dat je waardering hebt voor de mensen die je in dienst hebt. Tevreden werknemers zijn de beste ambassadeurs voor je bedrijf.
 5. Personeelsuitje, fiscaal aftrekbaar
  En tenslotte, minder belangrijk voor de werknemer, maar wel interessant voor de werkgever: een personeelsuitje is fiscaal aftrekbaar. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Naast een personeelsuitje kun je er als bedrijf ook voor kiezen om een bedrijfsfeest te organiseren. Niet alleen om de bovengenoemde vijf redenen, maar ook omdat je bijvoorbeeld wat speciaals zoals een jubileum te vieren hebt.

Varend door de indrukwekkende Rotterdamse haven, genietend van goed gezelschap, de adembenemende skyline van Rotterdam en lekkere hapjes en drankjes! Een ware belevenis.

Rotterdam net even anders. Beleef Rotterdam samen met uw collega’s, relaties of vrienden vanaf het water. Een unieke belevenis waar iedereen nog lang over zal napraten.
Wij nemen u mee in één van onze Tenders voor een geheel verzorgde borrelvaart door Rotterdam. Tijdens de rondvaart kunt u niet alleen genieten van de adembenemende skyline van Rotterdam, maar ook van heerlijke hapjes en drankjes. Wij varen u langs iconen als onder andere de Erasmusbrug, Willemsbrug, Euromast, het Witte Huis en het SS Rotterdam, terwijl u samen met uw gezelschap geniet van de culinaire lekkernijen in een ontspannen en intieme sfeer.

Culinaire rondvaart door Rotterdam

Beleef samen met uw collega’s dit super compleet verzorgde bedrijfsfeestje op het strand van Scheveningen. Kies zelf uw strandactiviteiten en sluit af met een heerlijke uitgebreide barbecue!

Programma voorbeeld

14:00 uur Start strandactiviteiten.
17:00 uur Borrel en start van het drankarrangement.
18:00 uur Uitgebreide barbecue bij het strandpaviljoen.
21:00 uur Einde Super bedrijfsuitje en einde van het drankarrangement.

Beach Event op het strand

Ontdek samen met uw team de Biesbosch met deze sloepenchallenge. Weet uw team de opdrachten het snelst tot een goed einde te brengen dat bent u de winnaar van deze dag.

Deze challenge op het water is uniek! De deelnemers zullen zelf moeten varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren.U wordt in groepen verdeeld en vertrekt met een eigen elektrisch aangedreven sloep richting recreatiegebied de Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch. In de Aakvlaai zijn GPS punten uitgezet die de teams per sloep moeten zoeken. Dit is hilarisch want een GPS geeft wel richting aan maar geen land of water. De Aakvlaai van NP de Biesbosch wordt hierdoor een echt doolhof dus het vinden van al de GPS punten is een behoorlijke uitdaging.

Teamuitje in de natuur

Een ware belevenis om met collega’s te ondernemen in een prachtig groen landschap van de Gelderse Achterhoek. Ontdek deze streek in een heus Kever legioen!

U wordt allereerst hartelijk ontvangen bij Hampshire Hotel -‘t Hof van Gelre en na een kopje koffie komen de bekende Volkswagen Kevers al puffend tot leven. Vergeet niet om een groepsfoto te maken voor op kantoor, want dit wordt een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden!

De Klassieke Keverrally is een schitterende toertocht door de Achterhoek, langs fraaie kastelen en door het Gelderse coulisselandschap. Met zijn drieën of vieren rijdt u samen in een nostalgische Kever over landelijke weggetjes, pakt u onderweg een gezellig terrasje en beschikt elke Kever natuurlijk over een hapje en drankje aan boord.

Keverrally?

Geniet van een compleet verzorgde dag op het stand van Noordwijk en leer uw collega’s beter kennen tijdens de uitdagende strandactiviteiten. Uiteraard mag de barbecue met borrel niet ontbreken!

Powerkiten
Een workshop waarin je de kracht van de wind ervaart en deze in je voordeel laat werken. Trek uw kite door het windraam en voel de kracht die in de powerzone op de vliegers staat.

Ultimate Frisbee
Wie van uw collega’s kan de frisbee het beste naar zijn partner gooien en wie gaat er een lange strandwandeling maken om zijn frisbee terug te vinden.

Beach volleybal
Welke afdeling of welk team gaat het beachvolley bal op zijn naam schrijven?

ALL-IN bedrijfsuitje op het strand

Race over het strand met een blokart, de driewieler met het grote zeil. Voel de wind door je haren, ervaar de snelheid en geniet van deze avontuurlijke sport!

Een avontuurlijk stranduitje, een uitdaging voor iedereen. Ga je voor de snelheid of voor de kunsten op 2 wielen? Doe mee met deze aanbieding voor het strandzeilen.
Het blokarten als groepsuitje is voor groepen van minimaal 10 personen.

AANBIEDING Blokarten – Strandzeilen in IJmuiden