Menu
PVnieuws

Bedrijfsweekend Den Bosch- City Challenge en Workshop Bossche bol maken

Bedrijfsweekend Den Bosch

Ontdek Den Bosch en leer elkaar beter kennen aan de hand van leuke en uitdagende groepsactiviteiten en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd personeelsweekend in deze gezellige stad! U overnacht in een mooi hotel is het centrum en een drie gangen diner wordt voor u verzorgd. Meer weten over dit gezellige weekend? Lees hier meer over de mogelijkheden over het Bedrijfsweekend Den Bosch.

Bedrijfsweekend Den Bosch met leuke activiteiten

U kunt uw weekend weg geheel zelf indelen. Er zijn veel mogelijkheden in deze gezellige Brabantse plaats. Zo kunt u de sfeervolle stad verkennen door middel van een Ipad challange door de stad. Tijdens deze challange gaat u met uw team en de iPad op pad. Samen met uw team probeert u binnen de tijd zoveel mogelijk bekende bezienswaardigheden te bezoeken in de stad. Na dat u de stad heeft verkent kunt u deelnemen aan een workshop Bosche Bollen maken. Deze lekkernij kan natuurlijk niet ontbreken aan uw trip naar Den Bosch. Na de workshop mag u uiteraard ook genieten van uw eigen gemaakte Bosche Bol. Verder kunnen wij bijvoorbeeld nog een fietstocht, rondvaart en een foodtour voor u organiseren. U kunt natuurlijk op een momentje op eigen gelegenheid de stad verkennen of in de avond een drankje drinken en het uitgaansleven ontdekken.

Bedrijfsweekend Den Bosch

Bedrijfsweekend Den Bosch

Bourgondisch Den Bosch

Oud en nieuw ontmoeten elkaar in deze veelzijdige stad. Den Bosch kent vele monumenten en Middeleeuwse panden, maar ook eigentijdse kunst, hightech bedrijven en de modernste gebouwen in nieuwbouwwijken kunt u er vinden. Ook staat de historische stad bekend om de gezellige straatjes en cafés, de vele terrassen en restaurants en een grote verscheidenheid aan leuke winkels. Het bourgondisch genieten wordt zeker niet overgeslagen, de stad kent vele streekproducten en lokale lekkernijen zoals de Bossche Bol. Kortom Den Bosch is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Meer informatie over dit bedrijfsweekend in Den Bosch? Bekijk dan hier dit Bedrijfsweekend Den Bosch- City Challenge en Workshop Bossche bol maken!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850