Menu
Erop uit met collega's

Bedrijfsuitje met Bootcamp in Overijssel

Gewapend met een goede dosis sportiviteit, kompas, kaart en verschillende aanwijzingen zult u de weg moeten vinden over verharde en onverharde paden door de prachtige natuurlijke omgeving. Wilt u uw team ook eens uitdagen? Stuur ze dan op Bootcamp – Teamuitje met Bootcamp in Overijssel!

U wordt ontvangen door onze Hulsbeek instructeur en zult zich hullen in gepaste kleding. Na het ontvangen van de noodzakelijke instructie en het testen van uw vaardigheid wordt u aan uw lot overgelaten.

Programma
Verschillende oriëntatieopdrachten zoals fotoherkenning, kaart met blinde vlek, stippelroute en bolletje pijltje route zullen worden gebruikt. Onderweg zult u een vlot moeten bouwen en een deel van de tocht over het water af leggen. Tevens zijn er verschillende uitdagende opdrachten zoals de lopende A en een schietactiviteit. Team spirit en inventiviteit zijn de toverwoorden die uw tocht tot een goed einde kunnen brengen. Optioneel kunnen we een high rope course of paintball toevoegen aan het programma.

Lees hier meer over dit Teamuitje met Bootcamp in Overijssel of bekijk hier de andere sportieve mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in Twente.

Met sportieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl