Menu
Feest

All-in Lucky Strike Weekend aan de kust

Wilt u uw team de neuzen dezelfde kant op zetten, bouwen aan een sterkere teamspirit of met uw bedrijf een meerdaags evenement organiseren? Wij bieden hier een fantastische mogelijkheid voor uw meerdaagse event!

All-in Lucky Strike Weekend – all-in avondje uit met overnachting in Noord-Holland

Uw programma kan er als volgt uit zien:

  • U wordt tussen 15.00-15.30 uur verwacht in Hotel Zuiderduin.
  • 19.00 – 21.00 uur Diner in het buffetrestaurant, uw gezelschap zit uiteraard bij elkaar
  • 21.00 – 23.00 uur Bowlen in de Lucky Strike Bowling
  • 23.00 – 00.00 uur Naborrelen in de Lucky Strike Bowling

Kamers en faciliteiten
Het 4-sterren hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling. Daarnaast loopt u zo het hotel uit naar het gezellige Egmond of even lekker uitwaaien op het strand.

Reviews
“Het was een super weekend! Alles was heel goed georganiseerd, het ontvangst van begin tot einde was echt te gek. Iedereen was onder de indruk van de organisatie dus echt heel goed.” Aldus T. Lutfiye

“Een schitterend hotel personeel zeer vriendelijk kamers erg mooi ontbijt goed voor herhaling vatbaar!” Aldus G. Stundenbeek

Klik hier voor meer informatie over dit All-in Lucky Strike Weekend aan de kust. Of bekijk hier alle bedrijfsfeest in Noord-Holland.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feest.nl