Menu
Vergaderen

32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug

32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug

Opzoek naar een unieke vergaderlocatie in het midden van Nederland? Dan is dit arrangement op de Utrechtse Heuvelrug precies wat u zoekt. Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en omringd door een groot bebost terrein is dit een vergaderlocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt. Lees hier alles wat u moet weten over dit 32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug.

Het hotel is gevestigd in 2 historische gebouwen. Naast 3 grote congreszalen en 25 vergaderzalen beschikt de vergaderlocatie over 130 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten.

32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug

Schitterende Congres en Vergaderzalen

Op zoek naar een geschikte zaal voor uw conferentie? Met maar liefst vijfentwintig vergaderzalen is er altijd een geschikte ruimte voor uw vergadering, training of congres. De vergader- en conferentiezalen zijn verdeeld over twee unieke gebouwen; voormalig Missiehuis Sint Jan en het voormalige Klooster Cenakel. Beide gebouwen zijn voorzien van alle gemakken en faciliteiten van nu, maar hebben de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger weten te behouden.

Alle vergaderarrangementen bestaan uit een ‘basisarrangement’ met onder andere koffie, thee en water. Benodigdheden zoals een beamer, wifi, flipover en een handige trainerskit zijn vanzelfsprekend aanwezig. Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn ook de lunch, het diner, een overnachting en gebruik van het ontbijtbuffet inbegrepen.

32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug

KonneKt restaurant, bar & lounge

Van een smakelijk én gezond ontbijt tot een uitgebreid driegangendiner; alles kan op deze locatie. In het restaurant wordt u hartelijk verwelkomt en kunt u genieten van een culinaire totaalbeleving. Het restaurant is immers meer dan een plek om te eten of te drinken. Het is een ongedwongen ontmoetingsplek in het hart van het hotel.

Wereldse invloeden zijn niet alleen terug te zien in de inrichting van het restaurant, maar ook in een verrassend aanbod van eten en drinken. Het assortiment is veelzijdig en bevat verrassende combinaties van ingrediënten uit alle windstreken.

Meer weten over dit 32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug? Klik dan hier!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw teamweekend.

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850