Menu
Vergaderen

NIEUW: Veelzijdige vergaderlocatie in Houten

Dit hotel in Houten is centraal gelegen aan de A27 op steenworp afstand van de stad Utrecht en de Jaarbeurs Utrecht. U bent als gast van harte welkom om te gaan genieten van hetgeen wij u allemaal in dit luxe 4-sterren hotel kunnen bieden. Het meest opvallende en verrassende is de vorm van het gebouw, een toren van 60 meter hoogte, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe ideeën verwerkt met een luxueuze uitstraling.

Multifunctionele zalen allen sfeervol ingericht
De multifunctionele zalen zijn allen sfeervol ingericht en kunnen in diverse opstellingen worden opgesteld. Ze bieden toegang tot een wereld van bedieningsgemak. Inclusief klimaatbeheersing en de optie om de lichtintensiteit in te stellen. U profiteert ook van ruime parkeergelegenheid en ondersteuning door enthousiaste professionals. Vergaderen in combinatie met een overnachting? Informeer naar de mogelijkheden!

Het hotel en bijzondere kamers
Zodra u de royale, moderne lobby hebt betreden, laat het gevoel van rust en luxe u waarschijnlijk niet meer los. Het sfeervolle 4-sterren hotel is dan ook ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt. En dat merkt u. Aan de multifunctionele zalen die onze vele zakelijke gasten optimaal faciliteren. Aan de ruime hotelkamers, vaak met uitzicht over de uiterwaarden van Utrecht.

Naast 150 hotelkamers hebben we een aantal schitterende suites! Erg populair zijn de WellnessSuites, met eigen sauna, stoomdouche en loungehoek, en de Thema Suites: Almost Heaven en Honeymoon Red. Deze suites beschikken over een stortdouche, een hartvormig whirlpool bad en een prachtig uitzicht vanaf de 15e en 16e etage!

8 uurs vergaderarrangement met lunch – optioneel 3-gangen Diner
Te midden van onze vergaderzalen vindt u de slagvaardige afdeling Banquet Sales, onze salesmedewerkers die het hele organisatietraject voor u hebben verzorgd staan u ook tijdens uw evenement persoonlijk te woord. Bij vragen kan er snel geschakeld worden en u kunt zich focussen op een succesvolle dag! Dus of het nu gaat om productpresentaties, seminars, overnameonderhandelingen of om een intensieve board meeting: wij staan aan de basis van uw zakelijk succes.

20151012104428_O_5404

Bij dit 8-uurs Vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Diverse zoete lekkernijen en verfrissende smoothies in onze koffiecorners
  • Onbeperkt koffie, thee en frisdranken
  • Mineraalwater, vergadermints, pen en blocnote
  • Flip-over met stiften
  • In de zaal van 36m2 hangt een 40” plasmascherm in de zaal van 60m2 een 80” plasmascherm
  • Luxe lunchbuffet

Klik hier voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Vindt u dit een vergaderlocatie met niveau? Klik dan eens hier en bekijk nog meer vergaderlocaties met niveau.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl