Archive

2012

Browsing

Zin in een gezellig, educatief en compleet verzorgd dagje uit in Maastricht met uw bedrijfsuitje, personeelsuitstapje of teamdag? Met Hello Maastricht ziet, hoort, ruikt en proeft u al het moois van deze Limburgse hoofdstad.

Deze rondleiding is dé manier om ongedwongen kennis te maken met de mooiste plekjes van Maastricht. Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een interessante stadswandeling door het historische centrum en informeert u over de bekende en onbekende bezienswaardigheden. Ontdek tijdens deze stadsrondleiding de oude binnenstad met haar pleinen, oude stadswallen en historische monumenten.

Ontdek Maastricht met ‘t groepsuitje – Hello Maastricht!

U wordt met uw collega’s ontvangen bij het sfeervolle Hampshire Hotel -‘t Hof van Gelre. Vuurkorven zorgen voor sfeer en de Glühwein wordt ingeschonken. Het begin van een sfeervol groepsuitje!

Dan is er de mogelijkheid om te blijven overnachten vanaf € 55,00 per persoon. De volgende ochtend kunt u dan op uw gemak genieten van een heerlijk uitgebreid Gelders ontbijtbuffet en met z’n allen genieten van een verkwikkende boswandeling

Winterfeest Gelderland?

De Dinnershow die Grootser, afwisselender en spectaculairder is dan u ooit heeft mogen meemaken! Kom het samen ervaren met collega’s of relaties!

In de prachtige entourage van Showbiz Village wacht u een warm welkom en beleeft u een onvergetelijke avond waarbij werkelijk aan alles is gedacht. Laat u verrassen door het wervelende entertainment en geniet van smakelijke gerechten en het onbeperkte aanbod uit de Hollandse bar.

Dinnershow in Aalsmeer

Met een lengte van 640 meter heeft Indoor Skicenter Bottrop de langste indoor skipiste ter wereld. U heeft zelf de keuze of u gaat skiën, snowboarden of apres skiën met uitzicht op de piste. Onder begeleiding van Everloo Events wordt deze tweedaagse van begin tot eind voor u geregeld, zodat u tijdens de dag zelf geen zorgen hoeft te maken over de organisatie.

Twee daags Ski Spektakel in Skicenter Bottrop!

Een teamuitje in het stadion van waar thuisclub AFC Ajax en het Nederlands Elftal spelen? Wij bieden uw bedrijf deze mogelijkheid. Een leuke en sportieve activiteit voor de mannen én de vrouwen met natuurlijk een rondleiding door het stadion!

De Amsterdam ArenA biedt als sportieve locatie naast bijzondere vergaderruimtes ook mogelijkheden voor sportieve uitjes. U kunt vanaf heden met uw beste relaties, klanten, personeel of als vriendenuitje voetballen in het stadion. Het biedt een fantastische belevenis alsof u en uw spelers voor een dag profvoetballer zijn in het stadion van AFC Ajax en het Nederlands elftal!

Teamuitje naar Amsterdam ArenA

Een bedrijfsfeest zonder einde, met zijn allen in de bus naar Sauerland. Daar staat een spetterend bedrijfsfeest weekend te wachten. Inclusief eten, drinken, feestavond en wintersport activiteiten.

Van het begin tot het eind wordt de reis voor u en uw medewerkers georganiseerd.
De bus staat klaar voor vertrek naar het Sauerland en daar staat een spetterend bedrijfsfeest weekend te wachten met alles er op en er aan….

Bedrijfsfeest zonder einde

De dinnershow ‘Ik hou van Holland’! Gewoon een heerlijke avond uit, niet meer en niet minder! Nodig uw relaties en collega’s uit voor een avond oerhollandse gezelligheid.

Wat is er nu nog Hollandser dan Goudse kaas? Wie is er nu Hollandser dan Mies Bouwman? Wie is meer oranje dan Koningin Beatrix? Wat is er Hollandser dan het dragen van klompen? De dinnershow ‘Ik hou van Holland’! Gewoon een heerlijke avond uit, niet meer en niet minder!

Heerlijke meezingers, mooie luisterliedjes of lekker even lachen, koe melken of polonaise. Entertainment waarbij uw organisatie centraal staat. Een avond uit, wanneer u net iets meer wilt dan alleen eten en drinken…!

Dinnershow Ik Hou van Holland – bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje dat anders moet zijn dan alle andere uitjes die u heeft georganiseerd. Dan zit u goed met dit arrangement. U ontdekt de stad aan de hand van het spannende Da Vinci Code en het gave Lie Before You Die. Een uitje net even anders, maar met voor ieder wat wils.

Midden in het centrum van Utrecht staat een kluis. Deze kluis heeft een code. Kraak de code en……de verrassing is voor u!

In groepjes van maximaal 6 personen gaat u op pad in Utrecht. Met het mobieltje krijgt u verschillende coördinaten te zien, die wijzen waar uheen moet. Op de aangegeven plekken gaat u verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Maar let op, dit kan alleen als u op de juiste plek bent!

Da Vinci Code en Moordspel in de stad

Kom samen met uw collega’s naar onze nieuwe bowlingbaan. Een avondje genieten, maar natuurlijk ook dat competitie gevoel oproepen. Wie gooit de eerste strike!

Centraal gelegen, nabij de A28 treft u De Bonte Wever Assen, hét sport- en evenementencentrum van het noorden. Verrassend compleet met een unieke all-in hotelaccommodatie. Ons complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden. Voor welke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannend, feestelijk of zakelijk.

Bowlingarrangement – Leuk teamuitje in Assen

Speel nu het bekende, populaire monopolyspel als teamuitje in Amsterdam en geniet tegelijkertijd van het boeiende stadsdecor waarin u speelt! Zoek de leukste straten, steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters en bioscopen en verdien hier uw geld mee.

Het spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Monopoly bord met achterop een kaart van het centrum van Amsterdam en een mobiele telefoon. Ook krijgen ze een informatieboekje mee met daarin achtergrondinformatie over de te bezoeken plekken.

Uitdagend personeelsuitje in Amsterdam – speel Stads Monopoly met uw collega’s