Archive

2010

Browsing
Antwerpen – Dé stad voor al uw evenementen

Antwerpen… Metropool… de stad van Rubens, diamanten en mode combineert het bruisende leven van een grote stad met de charme van een klein dorp. Bigevents Antwerpen zorgt voor de professionele organisatie van uw teambuilding, bedrijfsuitstapjes en groepsuitjes.

Groepsuitje in Antwerpen

Een groepsarrangement uitkiezen voor een groot gezelschap is een lastig karwei. U heeft immers te maken met vele wensen en voorkeuren van de deelnemers.

Stad Apart – Stadswandeling en spelletjes

Dit programma biedt uitkomst! Een Stad Apart is namelijk een gevarieerd groepsarrangement met een individueel karakter. ’s Ochtends heeft u de keuze uit verschillende stadswandelingen en ’s middags, na de gezamenlijke lunch, kunt u kiezen uit diverse spelprogramma’s. Tijdens de afsluitende borrel hoort u alle verhalen en kunt u samen met al uw collega’s proosten op een geslaagde dag! Inclusief koffie ontvangst, lunch en aangeklede borrel

 

Groepsuitje Antwerpen ?

 

De hoofdstad van Nederland, Amsterdam, mag zeker aanspraak maken op de titel “Wereldstad”. Vele verschillende kanten van Nederland zie je hier in een stad. Oude gebouwen, moderne architectuur, natuur, musea en nog veel meer. Amsterdam heb je niet in 1 dag bekeken. De stad heeft 165 grachten en 1281 bruggen. Dat zijn meer grachten dan in Venetië en meer bruggen dan in Parijs.
 
Dam
De Dam is een plein in het centrum van Amsterdam, het is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Aan het plein staan bekende gebouwen. Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk, het Krasnapolsky Hotel en Madame Tussauds. Tevens is Nationaal Monument, opgericht voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, ook aan dit plein gelegen. In de zomer is de Dam ook zeker een bezoekje waard. Het is namelijk zo dat in deze periode de Dam erg in trek is bij duiven.
 
Wallen
De wallen zijn wereldwijd beroemd. Het zijn een aantal straten in Amsterdam waar prostitutie plaatsvind. De wallen worden ook wel ook wel “Red Light District” genoemd, dit is vanwege de rode lampen die voor de woningen van de prostituees hangen. De naam wallen is afgeleid aan de burgwallen die in het centrum van Amsterdam liggen namelijk De Oude Voorburgwal, Oudezijds Achterburgwal, Nieuwezijds Voorburgwal en de Nieuwezijds Achterburgwal (nu de spuistraat).
Beleef het zelf! Kijk op Avondje Amsterdam voor de leukste Amsterdamse uitjes by night
 
Overnachtingen
Overnachten in Amsterdam? Er zijn vele hotels, hostels en groepsaccomodaties bieden u een plaats aan om te overnachten. Eenvoudige bed & breakfast tot aan zeer luxe hotels zijn allemaal te vinden in de hoofdstad.
Hotels
Bed & Breakfast
Campings
Groepsaccomodaties
Overnachtingen
 
Dagje Uit

Amsterdam is een dagje uit opzich. Jaarlijks overnachten ongeveer 4.5 miljoen mensen vanover de hele wereld in de stad. Mensen die voor 1 dag naar Amsterdam komen zijn er nog veel meer, namelijk 16 miljoen. Vooral de vele winkels, horeca en culturele bezienswaardigheden zijn de trekpleister van deze stad. Bij Amsterdam denken de meeste toeristen aan het Anne Frankhuis, de coffeshops en de Wallen. Wanneer de toeristen naar de stad komen willen ze deze aspecten zeker zien. Ook staat de stad bekend om zijn grachtengordel. Door de grachten zijn meerdere rondvaarten mogelijk zodat u op een andere manier kennis kunt maken met de grachten en bezienswaardigheden van de stad.
Beleef Amsterdam
Rondvaart in Amsterdam
Schiphol
Stappen op de Wallen
High tea in Amsterdam  
 
Funshopping
Amsterdam is een bekende winkelstad. Van kleine boetiekjes en straatverkopers tot aan bekende warenhuizen en exclusieve winkels, het is er allemaal. In Amsterdam- Centrum vind je de Kalverstraat, Nieuwendijk, Magna Plaza, Leidste straat en de Negen Straatjes. De Kalverstraat is de bekendste en de drukste winkelstraat van Nederland. De straat staat op de 13e plaats van duurste winkelstraten van de wereld. Ook in het spel Monopoly vind je de Kalverstraat terug, het is de duurste straat van het spel. In Amsterdam Oud-Zuid vind je de P.C. Hoofdstraat. In deze straat vind je de duurste winkels van Nederland, boutiques van Louis Vitton, Cartier, Chanel en Gucci zijn hier te vinden. Vele luxe merken willen vanuit het buitenland naar Amsterdam komen maar dan wel in de P.C. Hoofdstraat waardoor ze op een wachtlijst staan.
 
Kunst en Cultuur
Amsterdan heeft de grootste historische binnenstad van Europa. De stad teld ongeveer 7100 Rijksmonumenten en 500 gemeentelijke monumenten. De binnenstad is uniek door het grachten en stratenplan dat nog steeds in gebruik is. De namen van de straten en grachten zijn over het algemeen intact gehouden en dit is bij bijna geen enkele stad meer zo. Een dag cultuur snuiven is dan ook geen enkel probleem in de stad. Vele musea en monumenten zijn de moeite waard om te gaan bekijken.
 
Avondje Uit
Een avondje uit in Amsterdam is erg gezellig! Restaurants, cafe’s, bioscopen en discotheken. Vanalles is er mogelijk om uw avond tot een succes te maken. Voor de leukste avondjes uit in Amsterdam kunt u bij ons terecht!
Restaurants
Café’s
Bioscopen
Theaters
Discotheken
Casino
Smartlappen zingen
Duister Amsterdam

Heeft u geen zin tijdens de kerstdagen zo lang in de keuken te staan? Kom met uw familie of gezin naar de IJsselhoeve. Eet lekker mee terwijl ook de kinderen zich optimaal vermaken.

Er staat een koud en warm kraampjesbuffet voor de hele familie klaar op 1e en 2e Kerstdag van 12.30 tot 16.00 uur. Een grandioze middag voor jong en oud met veel entertainment! Er is een aparte zaal vol met kinderactiviteiten, zoals poppenkast, knutsel Kerstvrouw, tekenfilms, springkussen.

Boek hier!

Diner in the sky is culinair genieten op grote hoogte. Niet in een restaurant maar in het reuzenrad, op 46 meter hoogte, krijgt u op ludieke wijze de culinaire gerechtjes geserveerd. Voor een ware belevenis voor een bedrijfsfeest of personeelsuitje is dit een absolute topper!
Vanzelfsprekend kunnen wij op maat uw wensen en verdere invulling aanpassen aan het arrangement.

Bij dit Dinner in the Sky arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met sprankelende Welkomst Prosecco
  • Entreebewijs Slagharen
  • Parkeren
  • Culinaire invulling in het Reuzenrad
  • Gastvrouw of gastheer
  • Ontvangstruimte

Prijs: € 89,95 per persoon
Te reserveren vanaf 16 tot 72 personen

Boek hier!

Entertainment terwijl je eet: Dinnershow. Een Dinnershow is een diner en een leuke voorstelling tegelijk. Zo kunt u dus dubbelop genieten! Dit is de ultieme mogelijkheid om uw collega’s beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Magical Dinnershow in Den Haag, of voor spraakmakende shows in Breda. Helemaal exclusief is het diner in het reuzenrad in Slagharen.

Kijk hier voor alle verschillende Dinershows.

Wie houdt er nou niet van lekker eten en drinken? Er zijn van die dagen dat u geen zin heeft om zelf in de keuken te staan. Hiervoor zijn er natuurlijk leuke culinaire uitjes! Als u zin heeft om iets leuks met uw vrienden, kennissen, familie, man, vrouw, kinderen of ander gezelschap te doen, kunt u er lekker op uit gaan.

Wat dacht u van een gezellige barbecue, of lekker bijkletsen bij een High Tea? Ook wijn-, whisky-, bier-, en champagneproeverijen kunnen zeer ontspannend zijn. Wilt u liever lekker eten? Bezoek dan een van de restaurants die in de Top100 Restaurants staan.

Dit en nog veel meer vindt u hier!