Menu
Nieuwsbrief

ZAKELIJK UIT Magazine 6 – Partytime!

Vanaf dinsdag 16 november kunt u het nieuwe ZAKELIJKUIT magazine van BUSINESSBOOKERS weer in uw brievenbus verwachten. Het thema van deze uitgave is ‘Partytime’, maar uiteraard vindt u er naast feesten ook teambuildings, congressen en vergadertips.

De beste vergader- & congreslocaties
Nog een paar weken en dan is 2010 al weer verleden tijd. Voor veel bedrijven is 2010 een bewogen jaar geweest met hoogtepunten, maar waarschijnlijk ook dieptepunten. Een belangrijk moment om het afgelopen jaar te evalueren en om plannen te maken voor 2011. Om alle zaken even goed op een rijtje te zetten is het vaak goed om samen met uw team eens een andere omgeving op te zoeken. BUSINESSBOOKERS heeft voor u alvast een selectie gemaakt uit de beste vergader- & congreslocaties.

Maar het einde van het jaar betekent niet alleen evalueren en plannen, maar is ook de tijd om uw medewerkers te trakteren op een feestje. Ook hiervoor heeft BUSINESSBOOKERS een aantal tips op een rijtje gezet. Van een traditionele kerstborrel tot spetterend Oud & Nieuw feest en van teambuilding in de sneeuw tot warme gezellige indoor bedrijfsevenementen.

Nieuw bedrijfsuitje & partydeals
Ook de inmiddels bekende onderdelen die u van ons gewend bent komen weer aan bod. Zo hebben we ook dit keer weer een verrassend nieuw bedrijfsuitje, een feestelijke locatietip en leuke voordelige partydeals die u niet mag missen.

Genoeg zaken dus om even rustig voor te gaan zitten en alles weer van A tot Z door te nemen. Heeft u het uitje gevonden waarmee u het jaar wilt afsluiten, neem dan contact op met ons reserveringsteam. Zij helpen u graag bij een goed uiteinde van 2010 en anders verwelkomen wij u graag weer in het nieuwe jaar, zodat 2011 alleen maar uit hoogtepunten zal bestaan.

Het ZAKELIJKUIT magazine is een gratis uitgave van BUSINESSBOOKERS. Ontvangt u het magazine nog niet? Vraag hem hier dan gratis aan.