Menu
Vergaderen

Vergaderopties 32-uurs vergaderingen in Noord-Brabant

Vergaderen in Noord-Brabant, zie hier 3 goede opties.

Speciale actie: 32-uurs vergaderarrangement inclusief Bowlen en Steengrillen
“Onze 2-daagse meeting in Hotel Carlton De Brug Mierlo is succesvol geweest, mede dank zij de goede serviceverlning van het hotel. Het was ook heel handig dat de workshopzalen en de plenaire zaal bij elkaar op één verdieping waren, waardoor wisseling van de workshops soepeltjes verliep.”

32 uurs vergaderarrangement bij de Loonse en Drunense Duinen
Guldenberg beschikt over 14 conferentiezalen en 4 aparte discussieruimten. Alle zalen hebben daglicht en zijn standaard voorzien van internet, telefoon, airconditioning, comfortabel meubilair en additionele voorzieningen als projectiescherm, white-board met stiften, flip-over, ijswater en mintjes, memobloks, pennen, naamkaartjes en een conferentiekoffertje met diverse presentatiebenodigdheden. Een 2-tal zalen beschikt over een smartboard. Het gehele pand is voorzien van gratis draadloos internet.

Vergaderen in Breda – met teambuildingsactiviteiten naar keuze
Op deze vergaderlocatie in Breda kunt u uitstekend vergaderen en als u dat wenst een (ont)spannende teambuildingsactiviteiten toevoegen aan uw meeting zoals het Miss Murder Moorddiner of het “Proef Breda Walking Dinner”.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl