Menu
Vergaderen

Vergaderen op een Kasteel! 24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement op een Kasteel

Vergaderen in een  14e eeuws oud kasteel waarbij de mogelijkheden ontelbaar zijn. Deze locatie biedt veel verschillende mogelijkheden, waarbij u en uw gezelschap geïnspireerd worden door de authentieke omgeving en de vele verschillende zalen. Wilt u ook geïnspireerd raken door dit veelzijdige vergaderkasteel? Lees dan hier meer over dit 24-uurs vergaderarrangement op een Kasteel.

24 uur vergaderen op een kasteel

Tijdens dit 24-uurs vergaderarrangement worden u en uw gezelschap de gehele dag voorzien van alle gemakken. Zo nemen jullie plaats in een zaal met voldoende daglicht en airconditioning. Waarbij onbeperkt frisdranken, mineraalwaters, gebruik van een beamer met scherm, 2 flipovers , notitieblokken, pennen en conferentiekoffer aanwezig is. Daarnaast kunnen jullie gebruik maken van onbeperkt koffie en thee, fruit en gezonde versnaperingen beschikbaar in de nabijgelegen lounge. Tijdens de pauzes wordt u voorzien van wat te drinken en iets lekkers, om vervolgens weer volop door te gaan met uw zakelijke bijeenkomst. Tijdens de lunch kunt u gebruik maken van het uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet in het restaurant.

24-uurs vergaderarrangement op een Kasteel

Overnachten op een kasteel

Na de succesvolle zakelijk bijeenkomst maakt u gebruik van een uitgeserveerd 4 gangen diner, waarbij u 2 drankjes inclusief zijn. Na het diner kunnen u en uw gezelschap kiezen om tot rust te komen op uw eigen kamer of nog een drankje te drinken in het restaurant of in de bar. De comfortabele hotel kamers zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer met airconditioning, gratis internet, een flatscreen tv, internet, strijkijzer en strijkplank en wekker(radio). Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, zoals sauna, zwembad, fitness, volleybal, squash, tennis en driving range. Daarnaast is er natuurlijk ook genoeg parkeergelegenheid voor u en uw gezelschap. Alle faciliteiten en mogelijkheden voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst op één insprirende locatie.

24-uurs vergaderarrangement op een Kasteel

Meer weten over dit 24-uurs vergaderarrangement op een Kasteel? Klik dan hier!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850