Menu
Vergaderen

Vergaderen met een actief Programma Gelderland

Op een aangename locatie midden in de natuur nabij Arnhem treft u deze vergaderlocatie aan. Naast 2 inspirerende vergaderzalen staat er een prachtig natuurgebied (Veluwe) tot beschikking waar een spectaculair langlaufparcours gelegen is. Bij deze locatie kunt u in alle rust brainstormen en ontspannen in de prachtige natuur.

Onbezorgd vergaderen op de Veluwe
Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergaderlocatie aan tot 100 personen. Op het 2 ha. bosrijke domein bevinden zich vergaderfaciliteiten met meerdere flexibel in te delen zalen en het Chalethotel, met unieke kamers met elk een eigen voordeur. Daarnaast beschikt ons park over een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen. Alles ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe.

Brainstormen, begroting of strategische plannen maken, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen? Los van de normale werkomgeving komen de mooiste zaken tot stand. Bij Polysport kunt u, in alle rust, actief aan de slag. Indoor en outdoor. Want behalve onze schitterende vergaderaccommodatie, staat een prachtig natuurgebied (Veluwe) en activiteitenhal tot uw beschikking voor in- of outdoor sessies of een sportieve break.

Wij hebben alle faciliteiten in huis om uw één- of meerdaagse vergadering of presentatie te laten slagen.

Langlauf Plezier Circuit
Tijdens dit 2 daagse vergaderarrangement kunt u met uw team stoom afblazen op ons spectaculaire Langlauf Plezier Circuit.

Deze active vergaderbreak vindt plaats in de prachtige natuur bij de accommodatie.

Het skiparcours bestaat uit onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuzeveel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een Gluhweinpauze ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden.

Chalet hotel
Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), vier Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in vier kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

De kamers: Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals comfortabele bedden, douche, toilet, wastafel, TV met DVD speler, koelkast, draadloos Internet, mogelijkheid tot koffie en thee zetten, een gezellig zitje annex werkplek etc. en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

Wilt u ook Actief Vergaderen in Gelderland met het Vergaderen en Langlaufen in Gelderland – 2 daagse teambuilding op de Veluwe?