Menu
Vergaderen

Vergaderen in historische Hanzestad Zutphen

vergaderen in Zutphen

Vergaderen en overnachten in een historische stad? Dan is dit hotel in Hanzestad Zutphen de perfecte locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst. Met 2 mooie en stijlvolle vergaderzalen, fijne faciliteiten en comfortabele hotelkamers zal uw vergadering hier soepeltjes verlopen. Daarnaast kunnen jullie in de vrije tijd het oude centrum van Zutphen gaan ontdekken met een mooie wandeling. Lees hier meer over dit 32-uurs vergaderarrangement in Zutphen.

32-uurs vergaderarrangement in Zutphen

Tijdens dit 32-uurs vergaderarrangement wordt u van alle gemakken voorzien. Zo kunt u gebruik maken van de flipovers, beamer en projectiescherm. Bij het ontvangst wordt u vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkernij. Op de momenten dat u vergaderd staat er onbeperkt koffie, thee en water, mints en een snack voor u klaar. Tussen de middag wordt u voorzien van een goed verzorgde lunch. Na de vergadersessie kunt u genieten van een heerlijk 3-gangendiner om daarna eventueel nog een drankje te drinken in de bar of naar uw comfortabele hotelkamer te gaan.

Locatie in historische stad

Deze locatie beschikt over 2 historische Stijlkamers die u kunt reserveren voor een vergadering in een stijlvolle vergaderruimte. Naast twee Stijlkamers, beschikt het hotel ook over een sfeervol restaurant. Brasserie 6 is geschikt voor het organiseren van een bijzondere receptie, maar ook voor een zakelijke lunch of een uitgebreid diner. Er zijn tal van mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Bent u opzoek naar nog meer mooie locaties in de Achterhoek. Bekijk dan ook onze Top 3 locaties in de Achterhoek.

Wilt u meer informatie over dit 32-uurs vergaderarrangement in Zutphen. Neem dan gerust contact op!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850