Menu
Erop uit met collega's

Top 5 Diverse bedrijfsuitjes in Amsterdam

Uw bedrijfsuitje in Amsterdam? Onze hoofdstad heeft ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten. Ontdek de hoogtepunten van Amsterdam door middel van een leuk bedrijfsuitje.

Bekijk hier onze top 5. Diverse bedrijfsuitjes in Amsterdam

 1. Smart Phones, Dumb People – comedy show voor een avondje uit in Amsterdam
  Boom Chicago ‘Smart Phones, Dumb People ‘ een comedy show voor een avondje uit in Amsterdam. Beleef een fantastisch avondje uit, lachen, gieren, brullen tijdens de voorstelling. Zeker een aanrader voor mensen die houden van Engelse humor!
 2. The 7 Deadly Dutch Sins – Theater en Dinershow in Amsterdam
  De gloednieuwe show met een compleet nieuwe cast. Vers overgevlogen uit Amerika geven zij een nieuwe kijk op het leven in de stad. Voor een fantastisch avondje uit in Amsterdam komt u deze nieuw show zien!
 3. Lunchboot – Artis Puzzeltour
  Maak een gezellige vaart over de Amsterdamse grachten met uw collega’s. Aan boord verzorgen we de lunch. Aansluitend bezoekt u dierentuin Artis waar u al puzzelend de dieren zult ontdekken.
 4. Floating & Walking Dinner in Amsterdam
  Varen door de Amsterdamse grachten en afstappen bij een restaurant voor een gerecht, dan weer gezellig varen en weer eten. Floating ’n Walking dinner is op een relaxte manier Amsterdam verkennen met lekker eten.
 5. Crazy 88 in Amsterdam – HILARISCH teamuitje
  Voor een hilarisch bedrijfsuitje in Amsterdam is de Crazy 88 een aanrader. Verdien een euro als straatartiest, doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans. Voorbeelden van opdrachten die u moet gaan doen.

Of klik hier voor nog meer bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Amsterdam

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl