Menu
Vergaderen

Top 4 Stijlvol vergaderen in Utrecht

In prachtige rustige landelijke omgevingen. Laat u inspireren en kom vooruit in alle rust in de prachtige natuur. Zoekt u in centraal Nederland nog een stijlvolle vergaderlocatie, prachtig gelegen in de natuur, dan kan ik deze zeker aanraden.

Top 4 Stijlvol vergaderen in Utrecht

  1. 24-uurs vergaderarrangement op een Landgoed in Driebergen: Tijd om uw hoofd te legen en ruimte te bieden aan nieuwe inzichten, ideeën en kennis. Landgoed de Horst biedt u die ruimte. Compleet verzorgd dus u hoeft nergens aan te denken behalve aan de inhoud van de bijeenkomst.
  2. 8-uurs vergaderarrangement in Amersfoort – Meeting in midden Nederland: Dit voormalige kuuroord heeft 16 multifunctionele zalen variërend in formaat. De indeling is flexibel en daarom geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. De moderne vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en dus uitermate geschikt voor een zorgeloze bijeenkomst.
  3. Groen vergaderen op Landgoed de Reehorst in midden Nederland: Bijzondere locatie voor een congres, training of vergadering. Ontzettend goed bereikbaar met zowel de auto als de trein dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12.
  4. Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche: Meerdaags vergaderen op een mooie locatie midden in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. De ideale omgeving voor een inspirerende meeting die uitgebreid kan worden met diverse activiteiten en outdoor breaks.

Wilt u meer stijlvolle vergaderopties of wilt u liever stijlvol vergaderen in een andere provincie? Klik dan hier voor stijlvol vergaderen

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl