Menu
Vergaderen

Top 3 vergaderlocaties in de natuur

vergaderlocaties in de natuur

Wenst u tijdens uw vergadering uitzonderlijk uitzicht hebben over de prachtige Nederlandse natuur? Of wenst u tijdens uw pauze een mooie wandeling te maken door de natuurrijke omgeving?  Dan is deze Top 3 vergaderlocaties in de natuur, zeker iets voor u. Deze vergaderlocaties zijn omringt met natuur en laten u en uw gezelschap tot rust komen en focussen op uw zakelijke taken.

Monumentaal vergaderen in Gelderland

Dit is een bijzondere locatie en de gastvrijheid zal u omarmen. Het interieur is luxe en de zalen hebben allen een eigen tuinterras met een uitzicht direct in de prachtige natuur. Rust en ruimte zijn belangrijk. De locatie zal u op een inspirerende wijze voorzien van meer energie en bijdrage aan een perfecte vergader- of trainingsdag. Ontdek naast het vergaderen ook de prachtige omgeving van Lochem.

Congres of vergaderen in het groen

Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur is deze buitenplaats uitermate geschikt voor een vergadering, congres, training of andere zakelijke bijeenkomst waarbij u rust en ruimte vindt in deze groene omgeving. De locatie ligt midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in Driebergen. De congres- en vergaderlocatie heeft 13 bijzondere & inspirerende vergaderzalen en een vergaderchalet variërend in afmeting van 22 tot 180 m2. De zalen bieden plaats aan groepen van2 tot 200 personenen zijn makkelijk te combineren. Bovendien zijn de zalen flexibel aan te passen op de groepsgrootte. 

32-uurs Vergaderarrangement op de Veluwe

Vergaderen op de Veluwe biedt de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de natuurlijke schoonheid van dit prachtige natuurgebied. Gelegen in het hart van Nederland, is de Veluwe gemakkelijk bereikbaar en biedt het een unieke en rustige omgeving voor uw vergadering.

Wilt u meer informatie over locatie in de natuur? Neem dan gerust contact op!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850