Menu
Vergaderen

Top 3 – Stijlvolle vergaderlocaties

Stijlvolle locaties

Opzoek naar een stijlvolle vergaderlocatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Vindt hier alle stijlvolle vergaderlocaties in één keer. Om het u alvast een stukje gemakkelijker te maken leest u hier alvast onze top 3 met deze stijlvolle vergaderlocaties.

32-uurs vergaderarrangement in de bossen in Zeist – Meerdaags vergaderen op een kasteel

Deze vergaderlocatie bevindt zich in het midden van Nederland in de plaats Zeist. Dit kasteel biedt authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen. Het kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, hierdoor biedt deze locatie een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf: slapen, eten, drinken en vergaderen.

Het kasteel beschikt, onder andere, over 4 vergaderzalen, en 1 boardroom. Daarnaast zijn er enkele flexibele ruimtes die dienst kunnen doen als private lunch of diner of borrel-ruimte of als subzaal.

Stijlvolle locaties

8-uurs vergaderarrangement in Midden Nederland – Vergaderen in een Paviljoen hotel

Deze locatie is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. De locatie is buitengewoon mooi gelegen in Midden-Nederland en in het groen. Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige en stijlvolle vergaderlocatie.

Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie, telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn.

Stijlvolle locaties

8 uurs vergaderarrangement in Noord Holland – Vergaderen op een unieke plek in de Zaanstreek

Vergaderen met 15 personen of een congres voor 250 personen? Alles is mogelijk in deze strakke en industrieel ingerichte vergaderzalen waarin u de historie van het Zaans industrieel erfgoed terugvindt. De locatie beschikt over in totaal 7 zalen. Door middel van flexibele wanden is het mogelijk om zalen met elkaar te combineren zodat er grotere ruimtes ontstaan voor meer gasten. Naast de vergaderruimtes beschikt het hotel ook over twee conferentiekamers voor groepen tot 6 personen.

Het hotel beschikt over 160 moderne, airconditioned en rookvrije hotelkamers. Geniet in een moderne setting van heerlijke gerechten met pure Zaanse ingrediënten. Bar & Restaurant Puur Saen is informeel, bruisend en staat voor genieten op alle tijden van de dag.

Bent u opzoek naar nog meer stijlvolle vergaderlocaties? Klik dan hier!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850