Menu
Erop uit met collega's

TIP: Amsterdam Dungeon inclusief diner

Wij nemen u mee naar een attractie die het daglicht moeilijk verdraagt. Verborgen onder het plaveisel van het Rokin, bevindt zich een vreselijk huiveringwekkende wereld, bevolkt door beruchte lieden uit 500 jaar vaderlandse geschiedenis.

16.00 – 17.30 Amsterdam Dungeon
Bang om besmet te raken met de Pest? Of om tegen uw wil ingescheept te worden als maatje op een schip van de VOC? Angst om voor uw religie op te komen in verband met de wreedheden van de Inquisitie? Als dit het geval is, raden wij u ernstig aan niet deel te nemen aan dit arrangement, want …Voor degenen die het aandurven; wees op je hoede!

17.45 – 20.00 Diner
Na dit huiveringwekkende avontuur kunt u genieten van een uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze.

20.00 – 23.00 Macaber Mokum
Na het diner nemen wij u mee naar donker Amsterdam om u de meest macabere plekjes te laten ontdekken en meemaken. Aan de hand van oude plattegronden komt u in aardedonkere steegjes, duistere sloppen en langs inktzwarte grachtjes. U proeft de sfeer van 700 jaar geleden. Los het gruwelijke mysterie op aan de hand van verborgen aanwijzingen en met behulp van de kaart en uw looplicht.

Laat u niet bang maken door uw teamgenoten; u wordt dit vanzelf wel! Leer de duistere kanten van de stad kennen en probeer de andere teams te slim af te zijn door als eerste de oplossing van het mysterie te vinden. Tijdens een borrel in een (veilig?) Mokums kroegie kunt u enigszins op adem komen en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Entreetickets Amsterdam Dungeon
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele begeleiding
  • 1 consumptie en versnapering
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Tijdsduur: 7 uurs

Bekijk hier dit bedrijfsuitjes Amsterdam Dungeon inclusief diner of bekijk hier nog 19 andere bedrijfsuitjes in Amsterdam!

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl