Menu
Erop uit met collega's

Teamrollen in beeld – voor een bijzondere training of ludiek bedrijfsuitje

Wat zou er gebeuren als ons team als een groep drenkelingen op een onbewoond eiland terecht komt? Weten we onszelf als team staande te houden en vinden we samen een manier om veilig thuis te komen? Welke situaties zouden zich voor kunnen doen en hoe gaan we daar als team mee om?

Met behulp van Green Screen maken we een film waarin zich allerlei situaties zullen voordoen die kenmerkend zijn voor jullie team. Aan het einde van de training hebben jullie inzicht in jullie eigen teamrollen en weten jullie gebruik te maken van de kwaliteiten die het team heeft dankzij de verschillen tussen de teamleden.

Aan het begin van de dag brengen we de samenstelling van jullie team in beeld. Uit welke persoonlijkheden en kwaliteiten bestaat jullie team en wat voor een gevolgen heeft dat voor het functioneren van jullie team? Hoe komt het dat sommige mensen altijd naar elkaar toe trekken en andere zich dikwijls in conflict begeven?

Nadat het team in beeld is gebracht, gaan we ons afvragen: Wat zou er gebeuren als dit team als een groep drenkelingen op een onbewoond eiland terecht komt? Welke situaties zouden zich voor kunnen doen en welke discussies breken er los? Aan de hand van dit gegeven maken we een kort verhaal en een filmscript.

Vervolgens worden alle scènes voor het groene doek gespeeld en verschijnen jullie direct op het onbewoonde eiland waarop jullie zijn aangespoeld. Aan het einde van de training hebben jullie een flitsende film gemaakt, waar de kenmerken van het team naar voren komen. Deze film zal jullie later herinneren aan de belangrijkste leermomenten van deze training.

Deze training is te boeken voor heel Nederland.