Menu
Erop uit met collega's

Teambuilding op de Veluwe – groepsuitje met GPS en GSM

Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Samenwerking staat hierbij voorop; alle opdrachten zullen in teamverband uitgevoerd dienen te worden. Ideaal groepsuitje voor teambuiling.

Het GPS Avontuur Veluwe bestaat uit 4 onderdelen. Fietstrein, steppen, een boswandeling en handboogschieten. U gaat werken met een GPS, videocamera, telefoons etc. Probeer zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk te vervullen en u verdiend dan de meeste letters, en daardoor heeft u de meeste kans om te winnen. Een erg leuk en spannend programma in een van de mooiste plekken van Nederland!

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met koffie en bosbessengebak met slagroom
  • GPS avontuur Veluwe
  • Uitgebreid Boswachters buffet
  • IJs met warme kersen

Combineer uw uitje met een overnachting of vergadering!
Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand
van het bos bij Dieren in de Veluwe. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingdag. Vraag naar de mogelijkheden!

Klik hier voor meer informatie voor deze Teambuilding op de Veluwe – groepsuitje met GPS en GSM

Klik hier voor meer mogelijkheden voor Teambuilding op de Veluwe. U vindt hier 21+ arrangementen van teambuilding op de Veluwe. Prijs al vanaf €17.50 p.p, met de keuze uit onder andere city challenges, zeskampen en GPS-tochten.

Op zoek naar meer teambuilding activiteiten

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl