Menu
Erop uit met collega's

Solex rijden en de oergezellige pubquiz! – Bedrijfsuitje in Nijmegen

Een bijzonder gezellig bedrijfsuitje in Nijmegen. U gaat met een solex door Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Onderweg geniet u van een gezellige picknick. Na de solextocht barst de strijd los tijdens de oergezellige pubquiz!

Eerst krijgt u uitleg over de solex en de route. Vervolgens gaat u zélf met de route op pad. Deze tocht voert u langs de highlights van de stad, waaronder de markt, De St.Stevenskerk, Kronenburgerpark, Bottendaal, Hunnerpark, Valkhof en delen van het oude centrum. De solextocht duurt ongeveer 2 uur. Onderweg geniet lekker van een picknick.

Na de solextocht en de heerlijk picknick is het tijd om op een leuke manier de teambuilding te benadrukken. Onze enthousiaste quizmaster zal in zijn glitterjas direct de toon zetten voor een oergezellige pubquiz. Uw gezelschap wordt verdeeld in kleine teams en u strijd tegen elkaar voor de hoofdprijs! U kiest zelf een thema; Algemeen, Jaren ’70’80’90, het Menselijk Lichaam of de Trouwquiz. In het door u gekozen themapasseren er veel verschillende weet- en doevragen de revu. En u zal merken.. onder elkaar zal er een leuke strijd los barsten!

Ook solexrijden in het gezellige Nijmegen?