Menu
Erop uit met collega's

Review tip! ALL-IN bedrijfsuitje op de Veluwe

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Wilt u een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren met uw team? Dan is dit ALL-IN 2-daags bedrijfsuitje op de Veluwe met teambuildingsactiviteiten de perfecte keuze! Tijdens dit uitje kunt u samen met uw collega’s genieten van verschillende activiteiten, zoals een avond GPS tocht, boogschieten en nog veel meer. Lees hier meer over dit ALL-IN 2-daags bedrijfsuitje op de Veluwe en wat uw voorgangers er van vonden!

Voorbeeld programma:

17.30 uur: Inchecken in de ‘Finse chalets’ aan de Veluwe
18.00 uur: 3-gangen diner (drinken inclusief tot 19.30 uur)
20.30 uur: Pubquiz
22.30 uur: Prijsuitreiking
01.00 uur: Einde

Dag 2:

09.30 uur: Ontbijt
10.30 uur: Boogschieten en bijlwerpen
12.00 uur: Drankje (drinken inclusief tot 12.30 uur)
12.30 uur: Veluwse broodtaarten lunch
13.30 uur: Prijsuitreiking
14.30 uur: Einde

Review over dit bedrijfsuitje op de Veluwe: “Genoten met ons team. Eten en drinken was meer dan voldoende en ook de activiteiten waren een groot succes. Ik mag volgend jaar weer het teamuitje organiseren.”

Bedrijfsuitje op de Veluwe

De Teambuilding activiteiten

Tijdens de pubquiz worden u en uw collega’s op de proef gesteld door verschillende vragen. Zo leren u en uw collega’s elkaar ook op een andere manier kennen. Bij het boogschieten en bijlwerpen worden u en uw collega’s in verschillende groepen ingedeeld en dan kan de wedstrijd beginnen. U schiet met professionele bogen en onze begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden. Een wedstrijd duurt circa 1,5 uur. Na afloop volgt een prijsuitreiking.

Slapen in de Finse Chalets

Deze chalets bieden niet alleen een prachtig uitzicht op het omliggende bos, maar ook een sfeervolle en gezellige ambiance voor uw verblijf.

Elk van de 4 Finse chalets is onderverdeeld in 4 hotelkamers met elk een eigen voordeur die van alle gemakken zijn voorzien. Zo zijn de kamers uitgerust met comfortabele bedden, een eigen douche, toilet en wastafel. Daarnaast beschikken ze over een TV met DVD-speler, koelkast, draadloos internet, en een gezellig zitje annex werkplek. U kunt hier dus niet alleen ontspannen, maar ook comfortabel werken indien nodig.

Ik help u graag verder met het organiseren van het ALL-IN bedrijfsuitje op de Veluwe.

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850