Menu
Feest

Redactie tip: Kerst dinnershow Winter Wonder Land

Wilt u voor de kerstdagen in december een gezellig avondje uit met entertainment, zang, dans en eten? De Kerst Dinnershow Winter Wonder Land is dan zeker een gezellig avondje om met familie, vrienden of collega’s in Amsterdam door te brengen.

Kerst dinnershow Winter Wonder Land in Amsterdam
In de maand december presenteren wij de gloednieuwe en sfeervolle kerstdiner show arrangement met een excellent optreden van La Sirène & friends in ‘Winter WonderLand’.

Santa is coming to town
Bijgestaan door haar piano Maestro en gastoptredens zingt deze chansonnière extra ordinaire een bijzonder repertoire met enchanting, chilling, thrilling X-mas songs, gewapend met Jingle Bells, glitter en glamour, sneeuwmannen en een toefje Burlesque: Swing the Christmas time!

Betoverend & Happy Christmas
Verrukkelijke gerechten en een betoverende entertainmentshow voor jong en oud vol zang, dans en humor. Beleef de magische sledetocht & geniet van de sfeervolle ambiance tijdens de maand december.

Aanvang van de avond is om 19.00 uur. De show eindigt om 23.00 uur met gelegenheid tot na te borrelen/praten.De kerstshow is een avondvullend programma in kerstsfeer met een avondvullende Burlesque Kerstshow in het thema “Winter Wonderland”. U kunt tussendoor genieten van een 4-gangen kerstmenu.

Culinair
Het 4-gangen keuze-menu bestaat uit de volgende gangen:VoorgerechtenKroketjes van hollandse garnalen met een bisque van kreeft en een mosterd mayonaise of Canneloni van Pastrami met een vulling van gekrijde ricotta en zwarte truffel ofVegetarisch groente taartje met frisse salade en een tartaar saus

Bij deze Kerst Dinnershow is inbegrepen:

  • Avondprogramma van 19.00-23.00 uur
  • Burlesque Dinnershow
  • 4-gangen kerstmenu
  • Prijs: € 65 p.p. en al te boeken vanaf 1 persoon.

“Een volle, gezellige en goed georganiseerde avond in kerstsfeer. De gerechten waren zalig en de bediening attent en zeer vriendelijk. Het was voor onze familie een onvergetelijke avond!!” Aldus V. de Keizer

Klik hier en vraag direct een vrijblijvende offerte aan van deze Kerst dinnershow Winter Wonder Land. Ook kunt u ervoor kiezen alleen een kerstborrel te organiseren voor uw collega’s. Bekijk hier alle mogelijkheden voor uw kerstborrel.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feest.nl