Menu
Actief & adventure

Outdoor en Teambuilding met uw bedrijf in de bergen van de Eifel

Voor een vergaderlocatie in een bergachtige omgeving met inspirerende uitzichten vanuit een schitterend kasteel en waar u tussen de meeting door kunt golfen om even te ontspannen! Zoek dan niet verder, want dit actieve outdoorarrangement biedt alles wat u wenst.

Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht zult u zich verbazen als u bij Burg Kerpen, gelegen op 500 meter hoogte, aan komt rijden. Deze vergaderlocatie zal voor indrukwekkende uitkomsten zorgen. Daag uw collega’s uit met dit actieve outdoor en teambuildingsprogramma. De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd.

Tijdens dit teambuilding arrangement in het Eifelkasteel kunt u kiezen uit onderstaande groepsactiviteiten:
* Klimmen en abseilen
* Buks en boogschieten
* GPS tocht
* Challenge parcours
* Vlotbouwen en varen

Vanuit de hele locatie heeft u een weergaloos uitzicht!
Burg Kerpen is in 2010 geheel verbouwd en de vertrekken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. De burcht bestaat uit een woonhuis en een toren. De accommodatie omvat een perceel van 1.4 ha gelegen op 500 meter hoogte; een groot stuk bos, binnenplaats (parkeergelegenheid), terrassen en diverse bebouwingen staan tot uw beschikking! Dit alles omsloten door prachtige poorten en monumentale ruïnes.

Teambuilding in de Eifel?