Menu
Vergaderen

Meerdaags vergaderen tussen de oude havens in Rotterdam

Meerdaags vergaderarrangement in Rotterdam

Op deze locatie vergaderd u tussen de oude havens van Rotterdam is. In deze kleinschalige omgeving voelt elke groep zich snel thuis. Deze locatie is dus perfect voor kleine gezelschappen. De vergaderruimtes in dit rijksmonument zijn inspirerende en comfortabele ontmoetingsplekken. Meer weten over de mogelijkheden op deze inspirerende locatie? Lees dan hier meer over dit meerdaags vergaderarrangement tussen de oude havens in Rotterdam.

Rijksmonument tussen de oude havens

Op de locatie vind u een prettige omgeving voor groepen van 2 tot 17 personen. In deze kleinschalige omgeving voelt elke groep zich snel thuis. Deze vergaderlocatie biedt veel privacy en goede mogelijkheden om ook buiten te vertoeven. Op deze locatie ontdekt u hoe mooi Rotterdam is op de Kop van Zuid langs de rivier en tussen de oude havens en nieuwe architectuur. De locatie heeft 2 verschillende ruimte, de Stijlkamer: een Stijlvolle hoekkamer die zich bevindt aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de rivier, de Erasmusbrug en de oude havens. Daarnaast heeft de locatie de Studio. De studio is gelegen aan de rustige achterkant van het hotel en is een ruimte met veel privacy. Vele mogelijkheden voor uw gezelschap met dit Meerdaags vergaderarrangement in Rotterdam.

Meerdaags vergaderarrangement in Rotterdam

Boutique hotel in het centrum

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van dit boutique hotel in het centrum van Rotterdam, met dit Meerdaags vergaderarrangement in Rotterdam. Dit bekroonde boutique hotel in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de rivier. Binnen vindt u  een sprankelende mix van monumentale details, design, antiek en krachtige fotografie. De kamers en suites van het charmante hotel bieden een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline.

Wilt u meer informatie over deze Meerdaags vergaderarrangement in Rotterdam? Neem dan gerust contact op!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850