Menu
Erop uit met collega's

Kookclinics.nl

Deze tijd van het jaar is niet alleen een tijd van gezellig samen zijn, maar ook van culinair genieten. Dit kan natuurlijk in één van de vele restaurants in Nederland,maar waarom maakt u zelf niet een heerlijk 6-gangen diner. Om de fijne kneepjesvan het koksvak onder de knie te krijgen biedt BUSINESSBOOKERS diverse kookclinics,waar u en uw collega’s onder leiding van professionele koks de heerlijkste gerechten gaan bereiden.

Koken met en voor elkaar!
Onder leiding van de chef-kok gaat u met z’n allen een heerlijk diner bereiden. Teamwork is onmisbaar, want net als bij de recepten zijn de juiste ingrediënten en hoeveelheden binnen een team ook belangrijk. Heerlijke gerechten zoals Ardenner ham met meloen, carpaccio, gamba’s, groenten, salades, parfait en appeltaart met vanille saus zullen de revu passeren. Alle gerechten worden natuurlijk gezamenlijk opgegeten onder het genot van muziek en een drankje. Wilt u liever een menu op maat samenstellen? Ook dat is geen probleem.

Cultura & Culinaria
In een prachtige Italiaanse Villa in Brabant wordt u ontvangen door de gastvrouw. Samen wordt het menu voor de lunch of diner samengesteld. Of u nu gerechten wilt bereiden uit de Franse, Italiaanse of Hollandse keuken, het behoort
allemaal tot de mogelijkheden. Wilt u het culinaire element liever boeken als break tijdens uw vergadering, denk dan eens aan een chocoladeworkshop waar u onder leiding van een patissier de heerlijkste bonbons maakt.

Koken aan Zee
Culi Club Westduin verzorgt kookworkshops waarin verse ingrediënten, gezelligheid en professionele begeleiding centraal staan. Tijdens een kookworkshop maakt u met uw gezelschap een heerlijk 3-gangen menu onder begeleiding van de chef-kok instructeur. De kookworkshop is ideaal als een teambuildingactiviteit of als gezellig personeelsuitje. Na de workshop kunt u samen met uw team blijven overnachten in het 4 sterren hotel en de volgende dag nog even heerlijk uitwaaien aan het strand.

  

Kijk voor meer kookclinics op Kookclinics.nl of bel voor gratis advies 0800-7807807.