Menu
Vergaderen

Keyserlijk Vergaderen in Breda

Voor een bijzondere vergaderbijeenkomst waarbij u het zakelijke met het aangename wenst te combineren is dit hotel in hartje Breda een uitstekende vergaderlocatie. Ook voor trainingen en bijeenkomsten met relaties kunt u hier met een gerust hart uw meeting plannen.

Smaken verschillen dus ook de vergaderzalen!
De één houdt van een volle Bourgogne, de ander drinkt liever een ronde Bordeaux. Smaken verschillen en daarom hebben wij verschillende zalen. Allemaal dragen ze de naam van een Franse wijnstreek. Van een kleine, intieme ruimte voor een zakelijke bespreking, tot en met een zaal met de afmetingen voor een groots feest of congres.

Deze locatie beschikt over 10 zalen, allen met veel daglicht en airconditioning. De zalen bevinden zich op de begane grond, waar ook de toiletten en de garderobe zich bevinden. De maximum capaciteit voor een vergadering in theateropstelling is 150 personen of 400 personen voor een receptie of feest.

Zoekt u een locatie met uiteenlopende mogelijkheden voor uw volgende vergadering? Bekijk dan het 24-uurs Keyserlijk vergaderarrangement. Aanpassen of uitbreiden is allemaal geen punt, een offerte op maat maken wij graag voor u.

Leuke tips voor het avondprogramma:
* Extra bijzonder aan deze locatie is dat u ‘s avonds met uw vergadergasten kunt koken en dineren in de Kookstudio in het hotel.